Zoloft orsakar ångest och depression


Läsare har av sig till mig och berättar om sina problem med olika psykofarmaka t.ex Zoloft. En snabb titt i FASS visar att Zoloft kan ge dig stora problem. Du kan t.ex få ångest och depression! Detta är en vanlig biverkning!

Problemen med psykofarmakan Zoloft

Dessa psykofarmaka kan definitivt stjälpa mer än de ev. hjälper. Hur kan en vanlig biverkning från Zoloft vara ångest och depression?

Du hittar all info om hemska biverkningarna till Zoloft i FASS.

Dessa psykofarmaka är tyvärr också oerhört beroendeframkallande, vilket gynnar läkemedelsindustrin. De får kunder för livet. Läkarna är deras försäljare. Ofta skrivs dessa psykpiller ut alldeles för lättvindigt.

Psykofarmakan körs ungefär i 10 års perioder. Läkemedelsindustrin budgeterar för en viss procent skadestånd, gör stora vinster och drar sedan tillbaka psykofarmakan pga alla skaderapporter. Sedan lanseras en ny psykdrog som ”är helt annorlunda och har visat sig vara väldigt effektiv”. På så sätt kan de hela tiden lansera nya psykpiller och tjäna stora pengar.

Läkemedelsindustrin har stor hjälp av psykiatrin som lanserat nästan 400 olika mentala störningar som vi tydligen lider av. För varje störning finns det en psykdrog.

Detta är mycket vanliga biverkningar från Zoloft

Mycket vanliga biverkningar: sömnlöshet, yrsel, sömnighet, huvudvärk, diarré, illamående, muntorrhet, utebliven utlösning, trötthet.

Vanliga biverkningar:
halsont, aptitlöshet, ökad aptit,
depression, känna sig konstig, mardrömmar, ångest, upprördhet, oro, minskat sexuellt intresse, tandagnisslan,
domningar och stickningar, skakningar, muskelsträckning, onormal smak, bristande uppmärksamhet,
synstörningar, öronringningar,
hjärtklappning, värmevallningar, gäspningar,
magont, kräkningar, förstoppning, orolig mage, gaser,
utslag, ökade svettningar, muskelvärk, sexuella störningar, potensproblem, smärta i bröstkorgen.

Vem skulle ta en ”medicin” som hade dessa mycket vanliga och vanliga biverkningar?

Obs! Lägg märke till att t.ex depression, ångest, oro, hjärtklappningar, synstörningar är vanliga biverkningar!


Rekommenderad läsning om diagnoser & psykofarmaka

Enligt vetenskapliga undersökningar har många deprimerade personer smärta (ibland är den förträngd) och rent kroppsliga problem. Som en första åtgärd rekommenderas alltid en fullständig kroppslig läkarundersökning med uppföljning och behandling. Välj en läkare som är inriktad på rent kroppsliga problem.

All nedtrappning av psykofarmaka skall ske i samråd med läkare.

Jag rekommenderar dig starkt att läsa nedanstående artiklar för att själv bilda dig en uppfattning över vad du kan göra för att långsiktigt och i grunden må bättre.

Se här! Filmer om psykiatrin och dess metoder

Böcker och DVDs om psykiatri, diagnoser och psykofarmaka

Se här! Filmer om psykiatrin och dess metoder
.
Välkommen att kommentera eller kontakta mig!
Med vänlig hälsning,
PeterKONTAKTA MIG. Fyrabarns-pappa, medmänniska, medlem i AMNESTY, KMR (Kommittén för mänskliga rättigheter) och RÖDA KORSET.


4 svar på “Zoloft orsakar ångest och depression”

  1. Det behövs mer ifrågasättande och fler diskussioner om Sveriges och iländernas ständiga jakt på snabba lösningar för att slippa sitt egenansvar över sitt liv. Tack för en välbehövlig bra webbsida som utmanar alla att tänk till och tänka om.

  2. Jag är en riktig försökskanin,har provat nästan allt antideprissiva, lugnande

    neuroleptika.skrev en lista på alla jag provat runt 20 st.jag är helt tom i huvudet.har jag fått men av för livet.?jag kallar det psykdroger för de gör en totalt galen o blir personlighetsförändrad.varför får inte alla mer samtalsterapi istället.oxå har jag lätt asperger.varför har de sån makt på psykratin.jag e ju ingen ungdom jag är 32 år gammal då måste jag väl få bestämma över min kropp o mitt liv tycker man.man blir totalt seg i huvet alltså av dessa psykdroger så man knappt känner igen sig själv.en som har erfarenhet.

  3. Jag har ätit Zoloft sen 1999,Hjälpte mig upp på fötter under fyra år.Sen började ersättningspillerna att komma,och ingenting blev sig likt.Nu.13 år senare,har jag under ett år satt ut medicinen.Jag har under denna tid fått blodbrist,tappat allt D vitamin,åkt in och ut på sjukhus med ett hjärta som hoppar vettlöst,högt blodtryck,lågt blodtryck,sluddrar när jag pratar ,yrsel,och det ringer än i öronen så jag håller på bli tokig.Skakig och kraftlös,andnöd,tappar tråden när jag pratarFruktansvärda ångestattacker speciellt vid ägglossning.Gråter för minsta lilla,vilket jag tycker är bra i och för sig.För jag har knappt gråtit på begravning på dessa Zoloft.Livet har varit ett rent helvete kan jag säga.Men jag ger mig inte,skiten ska ut ur min kropp.De hjälpte inte heller de senaste åren,utan var ordinerad att höja dosen mer än de 100 mg jag hade.Jag har Xanor som depottablett morgon och kväll,annars har jag nog gett upp.För det är INTE roligt med dessa utsättningssymptom!! Jag hade inte ens så svårt när jag satte in tabletterna…

  4. Jag trodde på riktigt att jag skulle dö när jag fick äta zoology första gången. Jag har adhd men är emot all medicinering mot de. Upp till var och en såklart och vi kan bara fortsätta försöka informera inte påtvinga info. Tack för allt ditt hårda jobb Peter och ditt stora engagemang. Det är en ära att få samarbeta med dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *