Ritalina, Concerta, Strattera & övriga psykdroger – gör svenskar till legala narkomaner!


dvd-killing-600

”Fick Strattera på recept, slutade andas och hamnade op hjärtintensiven”

”Mördande Vinst” är en dokumentärfilm om psykofarmaka.

En miljon svenskar går idag på olika psykiatriska piller och droger. Hur skall detta sluta?

Vem tjänar på att allt fler svenskar blir legala narkomaner?

Psykiatrin har hittat på och röstat fram hundratals nya diagnoser: ADD, ADHD, BPS, mild depression, uppförandestörning, större depression, borderline personlighetsstörning, social orosstörning, tonårsupprorsstörning, aritmetikförståelsestörning, allmän ångeststörning etc. etc.

”jag har många biverkningar och jag har tagit Conserta i snart 4 år !!!! medicinen är skit!

feber eller hög kroppstemperatur magsmärtor eller obehag, illamående sömnproblem, förändringar av humöret eller humörsvängningar, ilska, upprördhetskänsla, överdriven vaksamhet av omgivningen blodtryckshöjning (hypertension andtäppa/trånghetskänsla i bröstet (dyspné) dåsighet eller sömnighet, hyperaktivitet, skakningar eller darrningar överdriven svettning – är det jag har!”

Man kan alltid hitta en diagnos som passar in på en.

Läkemedelsindustrin har hängt på psykiatrin och pumpar ut den ena psykdrogen efter den andra till miljardvinster. Se denna artikel.

Läkarna vet inte alltid hur de skall hjälpa sina patienter. Ofta skriver de alltför lättvindigt ut psykpiller till människor. Ibland efter bara några minuter och utan att känna dem eller ha inblick i deras liv.

En patient som söker hjälp hos olika läkare kommer att få olika diagnoser och olika psykpiller.

Läs fler artiklar i detta ämne här.

Det finns alltså inget vetenskapligt belägg för alla dessa hundratals olika diagnoser eller olika psykdroger.

Mycket intressant sida. Måste säga att jag blir glad när jag får se att det är fler som är inne på samma spår. Läkemedelsföretagen gör allt för att dölja den bittra verkligheten. Har själv erfarenheter av statlig medicinering och kan säga som så mycket att man undrar vad det är för folk som sitter och drar i spakarna. När man inser att man inte har något som helst behov av medicinering får man alltid höra att man mår dåligt, att man kanske har en diagnos ändå. Att man inte kan sova och kanske ska börja med zolpidem piller istället. Det svåraste med att sluta med narkotika är att få läkare att sluta skriva ut. Hur mycket man än vill det får dem en brilljant idé och sen sitter man där igen med abstinenser man inte behöver. Måste berömma dig igen. Bra skrivet. Keep up the good work! Mvh Mattias

Dessa fakta kan vara svåra att förstå men livsfarliga att ignorera.

Köp inte ignoransen från trötta läkare eller PR och säljbudskapen från penninghungriga läkemedelsföretag! Titta efter själv och skapa dig din egen uppfattning.

Blir människor i längden bättre av dessa psykdroger?

Går psykpillerna på djupet och hanterar människors problem?

Hanterar de olika psykdrogerna orsaken bakom problemen?


Vad innehåller denna dokumentärfilm?

”En berättelse om bedrägeri …

Psykofarmaka. Det är berättelsen om stora pengar – droger som håller igång en psykiatrisk industri som omsätter 330 miljarder dollar, utan att en enda person botas.

Kostnaden när det gäller människor är ännu större – dessa medel dödar nu uppskattningsvis 42 000 personer varje år. Och antalet dödsfall bara ökar.

Denna gripande dokumentärfilm, som innehåller över 175 intervjuer med advokater, experter inom psykisk hälsa, familjer till offer samt de överlevande själva, sliter masken av bruket av psykofarmaka och avslöjar en brutal men väl befäst penningmaskin.

Innehåller:

  • Att förespråka psykofarmaka
  • Spekulation i sjukdomar
  • Experimentet
  • Hur psykiatrin torgför sina varor
  • Hur allmänheten luras
  • Biverkningar

Bonus-material:

”Psykiatrins recept för våld”

Denna starka video visar den oroande sanningen bakom den våg av våld som ödelägger våra hem, skolor och samhälle.”

Kommittén för Mänskliga Rättigheter


Vad är alternativet?

Jag har lagt ner stor möda på att samla alla råd och tips i nedanstående artiklar. Detta är saker du kan göra för att du och ditt barn skall må bättre.

Kom ihåg! För att få ett resultat måste du verkligen göra stegen och ibland hålla på ett tag!

Hur man kan må bättre!

Hur man kan hjälpa sitt barn.


Beställ DVDn här!

Beställ dokumentärfilmen ”Mördande Vinst” till självkostnadspris 200:- inkl frakt och allt. Förskottsbetalning via postgirokonto. Kontakta mig via kupongen nedan.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

”Mördande Vinst” är en dokumentärfilm om psykofarmaka. Här får du svar på allt som du inte vet om psykdroger och psykpiller.

Dessa fakta kan vara svåra att förstå men livsfarliga att ignorera.

Du kan även beställa DVD:n Psykiatri: Dödens industri här.


Välkommen att kommentera eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter

KONTAKTA MIG. Medlem i AMNESTY, KMR (Kommittén för mänskliga rättigheter) och RÖDA KORSET.


3 svar på “Ritalina, Concerta, Strattera & övriga psykdroger – gör svenskar till legala narkomaner!”

  1. dem har artiklarna fick mig att grata sa mycket for du har gjort mig valdigt oroad over min bror som har adhd och tar ritalin, mina foraldrar brakade forst om det men sen bestamde dem sig for att ge ritaling till honom, jag ska tvinga dem sluta med det

  2. Hejsan Peter och STORT Tack för ditt engagemang och din kunskap som du delar med dig av.. JAg har 2 pojkar med så kallad Adhd diagnos.Har ända sen dom var små blivit erbjuden mediciner av olika slag men alltid tackat NEJ!! Och då måste man vara enormt stark för att klara av att stå emot det trycket…. Jag tror på alternativt,, och jag vet att medicin inte är rätt väg att nå välmående,utan om vi kunde jobba mer med att förstå dom gåvorna som dessa individer har istället och anpassa miljön, kosten ,och skolan efter dessa underbara människor.Det handlar om att vi inte har tid att lyssna…in med lite piller istället så sitter dom still….. Men dom ska inte sitta still,,dom ska få utlopp för alla sina idèer och sin enorma kreativitet….Men det finns det inte tid till…. Min som bygger ihop en cykel på nolltid så att den går framåt medans tramporna går bak… det kallar jag uppfinningsrikedom… får han bygga om och konstruera så mår han bra. Alltså borde det finnas den möjligheten i skola med, och väva in alla ämnen i det, anpassa efter eleven i stället för tvärtom….

    Ja. detta var lite tankar från mig…. Kram Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *