Formlära, ordklasser – lättförståeligt!


victor

Vi har lagt ner en massa arbete på att förklara formläran och ordklasserna på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Alla ordklasserna finns klart och tydligt definierade med massor av exempel.

Lär dig ordklasserna snabbt och lätt!

Arbetet om formlära – ordklasserna är nu uppdaterat. Se här!

Hej, ett stort tack för denna fantastiska sida med den svenska grammatiken! Jag är mycket intresserad av svenska språket, men känner att jag har tappat bort mycket genom åren och här får jag nu ett bra tillfälle att fräscha upp allt jag glömt! På ett trevligt pedagogiskt och lätt-tillgängligt sätt. Ett otroligt bra stöd också när jag hjälper barnbarnen med läxorna i svenska. Massor av rosor till dig!

Fler lovord här.

I denna serie arbete finns:

Grunderna i svenska språket
Formlära – Ordklasserna
Satslära – Satsdelarna

Hej Peter! Jag är lärare på en högstadieskola. Jag undrar om jag kan få använda mig av ditt fantastiska arbete gällande ”Grunderna i svenska språket.” Min tanke är inte att dela ut ditt arbete till eleverna, utan tanken är den att jag själv ska använda mig av exempel ur ditt verk, då jag har undervisning med enskilda eller ett fåtal elever. Hälsningar L.E.

Fler lovord här.


Välkommen att kommentera eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter

KONTAKTA MIG. Medlem i AMNESTY, KMR (Kommittén för mänskliga rättigheter) och RÖDA KORSET.

Läs denna artikel: Hur man kan må bättre!


Ett svar på “Formlära, ordklasser – lättförståeligt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *