Sanningen om psykiatri: Vad psykiatrikerna inte vill att du skall veta!


Psykiatri: Dödens industri

– denna DVD och dokumentation visar sanningen om psykiatrins bedrägliga motiv, skräckfyllda historia och omänskliga tortyrliknande behandlingar.

kmrdvd-bild01.jpg

DVD och dokumentation om psykiatrins historia, motiv och ”behandlingsmetoder”.

Beställ denna och andra filmer här!

Klarar du av att se SANNINGEN om psykiatrin?

Dess historia, bedrägliga motiv och skadliga behandlingsmetoder, som pågår än idag – JUST NU!

Denna DVD och dokumentation innehåller kompletta källhänvisningar.

Några exempel från materialet:

Patienter dör på psykiatriska sjukhus
De sista 40 åren har nästan dubbelt så många amerikaner dött på kommunala psykiatriska sjukhus (1,1 miljoner människor), som i USAs alla krig sedan 1776.

Psykiatrins roll i Nazityskland
Psykiatrins roll bakom förintelsen under andra världskriget och som de ledande männen bakom Hitler. 40% av alla tyska psykiatriker gick med i SS. Miljontals människor dödades av psykiatriska bödlar i tyska koncentrationsläger under andra världskriget. De flesta psykiatrikerna i nazismens tjänst undslapp rättegångar och domar utan återvände istället till sina tjänstgöringar.

Du kan beställa detta material här till självkostnadspris.

OBS! Detta material är inte lämpligt för barn. En del bilder och scener är verkligen avskyvärda.

doc2.jpg

Dokumentation om psykiatrins historia, motiv och ”behandlingsmetoder”.

Beställ denna och andra filmer här!

Människor dör och skadas av el-chocker
Historien bakom el-chocker som ursprungligen hämtades från bedövning av grisar före slakt. I denna film kan du se de kramper och kast som patienterna drabbades av under en el-chock (nuförtiden söver man ner patienten och ger honom muskelavslappnande medel så att det hela ska se finare ut). El-chocker fortsätter än idag enligt samma princip – utan några som helst vetenskapliga grunder eller bevis – men med patienten nedsövd och med muskelavslappnande medel så att folk inte skall bli förskräckta när patientens kropp kastas i kramper – kraftiga nog att orsaka ryggskador. De flesta el-chocker ges till kvinnor och äldre personer därför att de är mest sårbara.

Resultatet av el-chocker: 40 000 dödade och ett oräkneligt antal personer så hjärnskadade att de aldrig kan återfå ett normalt liv.

Psykiatrin tjänar 5 miljarder dollar årligen på el-chocker i USA.

DVDn Psykiatri: Dödens industri och medföljande dokumentation tar upp och visar klara bevis för psykiatrins bedrägliga motiv, skräckfyllda historia och omänskliga metoder.

 • Vad är psykiatrins historia – hur och varför startade den?
 • Vad är psykiatrins motiv, vad är det som driver dem?
 • Varför använder de dessa destruktiva och bedrägliga behandlingsmetoder?
 • Hur kan psykiatrin få fortsätta med sitt bedrägeri?
 • Vad görs för att stoppa psykiatrin och deras skadliga metoder?
 • Vad kan du göra och vilken hjälp kan du få av KMR, Kommittén för mänskliga rättigheter?

Svaren på dessa frågor finns i detta material!

Denna film och dokumentation visar klart och tydligt att ingen av psykiatrins behandlingsmetoder har någon som helst vetenskaplig bakgrund eller har någonsin botat någon. Filmen visar också klart och tydligt psykiatrins verkliga motiv.
Se längst ner på denna sida för att se vad som detta material mer tar upp.

Miljontals kopior av denna filmen sprids nu över hela världen! Låt oss hjälpas åt att sprida sanningen om psykiatrin!
Hälsn,
Peter, medlem i KMR, Kommittén för mänskliga rättigheter

Lägg märke till! Dessa ”destruktiva behandlingsmetoder” pågår fortfarande i psykiatrin idag! Man räknar med att ca 1 miljon människor går på olika psykdroger; ca 50 000 elchocker ges varje år i Sverige. Psykiatrin erbjuder diagnoser, tabletter, tvång, elchocker och hjärnoperationer – istället för en human vård och omsorg. De mänskliga rättigheterna för patienterna måste säkerställas!

Beställ Psykiatri: Dödens industri – DVD och dokumentation till självkostnadspris 200:- inkl frakt och allt.

Förskottsbetalning via postgirokonto. Kontakta mig via kupongen nedan.

”Vi har inte en epidemi av psykisk sjukdom; vi har en epedemi av psykiatri.”

Beställ denna och andra filmer här!

Denna DVD och dokumentation innehåller kompletta källhänvisningar.

Läs mer här om vad DVDn och dokumentationen tar upp.


7 svar på “Sanningen om psykiatri: Vad psykiatrikerna inte vill att du skall veta!”

 1. Börjar kanske bli rent paranoid, men jag såg en dokumentär på Youtube nyss om aspartam/sötningsmedel och dess effekter på hjärnan (att de orsakat blindhet, permanenta depressioner, manodepressivitet, förvärrad schizofreni med mera) man börjar nästan undra om det finns något samband och kanske till och med vinstintresse. Vem vet…
  Något att kolla upp kanske?

 2. Helt fel Min far var manodepressiv och åkte in och ut på Långbro och st Lars tror jag det hete. Han fick El chocker, Det hjälpte inte ett skit. Han blev bara värre och mer förvirrad och sjuk. Tänk på Elisabet som var inlåst på lånbro under hela sitt liv tack vara en fel diagnos. Hon fick ligga fastspänd i 2 år.. Fattar ni 2 ÅR… Dom spola bara av henne med slang.. Dom fick såga bort bojorna från händer och fötter. Dom hade rostat fast. Vilken underbar sjuk vård hon fick… Hon var bara 15-17 nånting när hon togs in på lånbro. Hon blev snappat våldsam och man tvinga i henne en masa skit. som hon inte behövde så tillslut så blev hon helt väck. Fy fan vilket sätt. När dom gjorde den fantastiska psyke reformen på 80-90 talet så skulle alla som kunde flytta ut till eget boende. Ja det gick ju bra. En massa människor tog livet av sig efter ett tag och många blev uteliggare..Jag har själv haft problem med psyket och vet att det är inte kul att lämna över sitt liv till vården… Hoppas att vi kan göra nått så att folk vaknar till nån gång. Fan vi är ju framme vid 2009 snart… Finns det ingen form av empati eller med känsla?? Mvh. LW

 3. Hej

  Jag var skeptisk till att detta var sant förut, men om de inte vore sant så skulle ju inte så många skriva sina historier.
  Jag går själv inom öppenvården psyk hos en psykiater, jag tycker han har varit vänlig och tillmötesgående mot mig.
  Han halvera min dos cymbalta när jag fick biverkningar, jag har fått komma till en terapeut.
  Fast de var först då som de börja att vända för mig när jag fick terapi, jag tycker inte medecinen har löst något..för de går ju inte att prata med medecinen som bekant.
  Vilka hemska historier de finns om psykiatrin här man vill knappt tro att de är sant!

  Kram Johanna

  SVAR: Ja, det kan verka vara för hemskt för att vara sant. Folk tänker att det är inte möjligt. ”Så farligt kan det väl inte vara.” ”Det måste vara överdrivet.” Därför gör inte människor något åt det och psykiatrin får jobba vidare i fred! 1 miljon människor är på psykpiller i Sverige! 50 000 el-chocker ges varje år! Psykiatrin får miljarder i anslag varje år. År efter år efter år! Vilka resultat ger detta? Mår människor bättre i Sverige? Vi måste protestera mera och kräva en reformering av psykiatrin. Vi måste kräva en vård som arbetar för att hjälpa människor! Hälsn, Peter

 4. Hej Peter,
  intressant men dina påstående är i akut behov av källhänvisningar för att kunna inge trovärdighet hos den källkritiska (läs självtänkande) massan.
  mvh
  Andreas

  SVAR: Se filmen så får du alla fakta kring dessa saker. Peter

  Videon och dokumentationen innehåller fullständiga källhänvisningar.

 5. Videon och dokumentationen innehåller fullständiga källhänvisningar.

  Hej!

  Har sett denna film och gillar självklart att ni sprider denna information. Men hur kommer det sig att ni inte hänvisar till några källor? Om detta nu är sant så borde ni ju kunna komma med konkreta källor.

  Men som sagt gillar att ni sprider detta trots att ni är etablerade av scientologi kyrkan.

  SVAR: Tack för ditt inlägg. Om du ser filmen så ser du att den är full av fakta och källor. Det finns MASSOR med KONKRETA KÄLLOR i filmen. Inte så trevliga kanske och svåra att förstå och ta till sig men filmen är full av fakta som är mycket svåra att blunda för.

  Fakta om KMR:

  VAD ÄR KOMMITTÉN FÖR MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER?

  KMR (eng. Citizens Commission on Human Rights, CCHR) grundades 1969 av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården. Dess medgrundare är Dr Thomas Szasz, professor emeritus i psykiatri och internationellt känd författare.

  KMR omfattar idag mer än 133 lokalavdelningar i 34 länder (2006). Kommittén har en rådgivande styrelse, vars ledamöter kallas kommissionärer, med bl.a. läkare, jurister, pedagoger, artister, affärsmän samt medborgar- och människorättsrepresentanter.

  KMR har åstadkommit hundratals reformer genom vittnesmål i samband med utfrågningar inför lagstiftande församlingar, genom offentliga förhör om psykiatriska övergrepp, och genom att samarbeta med media, lagstiftare och statliga befattningshavare över hela världen.

  http://kmr.nu/

  Det är dags att öppna ögonen och själv titta efter!

  Hälsn,
  Peter

  Videon och dokumentationen innehåller fullständiga källhänvisningar.

 6. Så länge man bara har medicinen som fakta att stödja sig i inom psykiatrin så är det lättare att arbeta med patienten då de är avtrubbade och inte längre känner några känslor. Psykoterapi är den bästa behandlingsmetoden för den sjuke.

 7. Jag tycker att det är bra att ni vill sprida erat budskap!
  Materialet verkar väldigt intressant.
  Jag måste påpeka att denna hemsida känns väldigt ”hemgjord”? Lätt att den inte tas på allvar. Bilderna borde ha en liten text under som förklarar vad man får se, gå igenom alla stavfel och sedan sammanfatta lite bättre, så blir det kanon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *