Bedrägeriet med diagnoser, lyckopiller, antidepressiva och SSRI preparat!


913610_capsules.jpg

Äntligen en modig man med samvete som vågar gå ut med vad han har sett och vet. Trots risk för allvarliga repressallier.

Tänk om fler vågade och kunde detta!

John Virapen, Piller & profiter

John Virapen har gett ut en bok som heter Piller & profiter. Han var tidigare VD för Eli Lilly & Co i Sverige och har jobbat med preparat som Prozac, Fontex, Opren och insulin mfl. Eli Lilly är ett av världens största läkemedelsföretag.

Han har unika personliga erfarenheter från bedrägerier med diagnoser, ”mentala sjukdomar” och olika psykdroger.

Så här säger John Virapen om antidepressiva medel, SSRI-preparat:


”Min slutsats kan sammanfattas i tre korta meningar. SSRI-preparat som Prozac, Fluctin med flera är till ingen nytta, de är dessutom dyra och ytterst farliga och kräver människoliv. För patienten är det som att spela rysk roulett, för den skattefinansierade hälsovården är det bortkastade pengar som kunde användas bättre för andra ändamål. För läkemedelsindustrin genererar dessa läkemedel vinster i mångmiljardklassen varje år.”

Läs boken för att få all information kring detta bedrägeri och denna manupilation. Låt dig inte luras av dessa olika diagnoser uttalade i ”vetenskaplig” anda och alla olika psykdroger som sprids ut på marknaden av uppköpta läkare.

Som ni kan se på denna hemsida så har jag skrivit och publicerat en hel del artiklar om problemen kring denna diagnoshysteri och alla olika sorters psykdroger som skall ”hantera problemen”.

Jag är fullständigt övertygad om att:

1) Ingen skall få profitera på människor och deras problem. Detta innebär tex. att läkemedelsindustrin skall drivas ideellt i samhällets tjänst.

2) Psykiatrin har misslyckats med sin psykvård. Hjärnoperationer, el-chocker, droger och olika tvångsmetoder kan knappast kallas människovärdig vård i human anda. Psykiatrin slukar miljarder varje år men kan inte prestera ett acceptabelt resultat. Brist på resurser? Nja, snararare en brist på empati, kunskap, erfarenhet och människokännedom – och, för de som vågar studera psykiatrins historia – ett förflutet av tvång, skräck, chocker, droger och förfärliga kränkningar av patienternas mänskliga rättigheter.

3) Det finns drogfria alternativa lösningar och metoder som kan hjälpa människor. Dessa måste forskas kring, informeras om, lyftas fram och användas i stor skala. Diagnos och pillerhysterin måste upphöra!

Tänk om några av alla psykiatrins miljarder kunde satsas på förnuftig drogfri och människovärdig vård!

4) Mitt förslag i nummer 3) ovan kommer naturligtvis att motarbetas och förkastas fullständigt av psykiatrin och läkemedelsindustrin eftersom alla deras inkomster och maktbefogenheter försvinner då.

5) Alla läkare måste vara fullständigt fria från reklam och mutor för och kring olika läkemedel. Som patient måste jag kunna lita på att min läkare är fullständigt opartisk. Se boken ovan för mer beskrivningar kring detta.

LÄS MER!

Läs andra artiklar jag har skrivit eller publicerat om detta ämne:
Tabletter, lyckopiller, antidepressiva

Välkommen att kommentera, rösta eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter

KONTAKTA MIG. Medlem i AMNESTY, KMR (Kommittén för mänskliga rättigheter) och RÖDA KORSET.

Solveig påtvingades 125 EL-CHOCKER år 2006!

Läs mer här!

Aktuella tidningsartiklar:
HD: Provocerande om piller
SVD: Fråga & svar om depressioner
DN: Malin sminkar sig i fem timmar
EXPR: Anna Nicoles sista dygn i livet
DN: ”Gillberg duckade”
GP: Psykiatrin vilse bland bokstäverna
HD: Dimman lättade med alternativ behandling
SVD: Effektiv vård ska sänka kostnaderna
SVD: Svensk studie spårar stress och sårbarhet
SVD: Symtom på depression

8 svar på “Bedrägeriet med diagnoser, lyckopiller, antidepressiva och SSRI preparat!”

 1. Hej tycker du skapar hysteri utan att ha nått på fötterna. Jag tycker inte om ditt sätt skapa rädsla bland psykpatienter. Har själv varit patient ett antal år och har blivit hjälpt av mediciner. Sen går det givetvis att disktutera behandlingsformer men att skrämma folk är inte rätt metod. Kom med något konstruktivt utan att göra massa hönor av några fjädrar. Jag är varken läkare eller anställd av läkemdelsindustrin så kom inte med såna på hopp. En sak är vi säkert överens om psykiatrin får för lite pengar. De 500 sk miltonmiljonerna räcker inte långt. Iaf en diskussion är bra men ingen masshysteri. Mvh Ari Hannula

  SVAR TILL ARI:

  LÄS BOKEN! Den ger många svar!

  Psykiatrin får alldeles för MYCKET pengar.

  SATSA PENGARNA ISTÄLLET PÅ DROGFRIA ALTERNATIVA BEHANDLINGAR ISTÄLLET SOM VERKLIGEN HJÄLPER MÄNNISKOR!

  Hälsn.
  Peter

 2. Men snälla Peter…
  Visst ska man inte skriva ut tabletter till varenda unge med kärleksproblem, men det du inte verkar förstå är att medlen faktiskt har effekt. Tro mig, jag är 16 år och har haft ENORM nytta av *trumvirvel*: ”drogerna” Zyprexa, Zoloft, Propavan och Lergigan!
  Du har en övertro på människan, det finns vi som inte får någon effekt ÖVERHUVUDTAGET av kognitiv beteendeterapi, massage, vitaminer eller rätt kost! Jag har provat all terapi Landstinget har att erbjuda, det slutar bara med att jag sitter och bölar ännu värre) Det finns vi bara har alternativet att ta tabletter istället att slösa på statens resurser (då terapi är meningslöst, det är nämligen inte i själen skon klämmer, utan i dopaminnivåerna i kroppen!) eller riskera att vi går och hänger oss nästa dag. Du verkar inte fatta att vårt lidande är på riktigt och rent FARLIGT för oss själva och i vissa fall även andra. Varför lägga energi på att ”hitta en ”DROOOGFRII” väg när man redan hittat en skonsammare? (För övrigt är inte psykofarmaka droger då de varken framkallar rus eller är beroendeframkallande. Utsättningssymptom får man av kortison också, och det är INTE abstinens!)

  Visst är läkemedelsindustrin inte särskilt ren, men du verkar inte ha så rent mjöl i påsen själv då du inte har något som helst oberoende på fötterna utan skrämmer upp oerfarna människor med saker som inte är speciellt sanna (John Virapens erfarenheter må vara oberoende och riktiga, men att ange tex. Psykiatri- Dödens Insdustri som källa är vansinne.)

  Och om du väljer att inte publicera detta inlägg så håller jag inte med.

  SVAR:

  Hej!

  Tack för din kommentar!

  För det första tycker jag det är otroligt synd att du har hamnat i dessa problem. Vad hände? Hur kom du in i dessa svårigheter?

  Jag håller inte med om det du skriver.

  Det finns alternativa drogfria lösningar som inte skapar en massa problem för människor.
  Läs här:
  https://www.peterularsson.se/den-stora-faran-med-antidepressiva-medel-och-andra-psykdroger/

  Läs även artiklarna här:
  https://www.peterularsson.se/category/adhd-add/

  Fler och fler människor blir beroende av dessa olika psykpiller. Legala narkomaner tycker jag att man kan kalla dem.

  Psykiatrin har uppfunnit hundratals och åter hundratals olika nya ”mentala sjukdomar”. Det gör att man kan pricka in alla som mentalt sjuka. Vissa av dessa är rena skämtet!

  Beroende på vilken läkare du går till så kan du få olika diagnoser.

  Läkemedelsindustrin jublar och leverar tabletter och piller som aldrig förr. Alla dessa nya mentala sjukdomar är rena guldgruvan för dem.

  Mer info och data finns i mina artiklar.

  Läs dem och hitta en drogfri väg att hantera dina problem!

  Lycka till!
  Peter

 3. På sätt och vis håller jag med dig Peter. Samtidigt inte. Jag har själv tråkiga erfarenheter av SSRI, och problemet med dem är bl a att de ofta får en att må betydligt sämre när man börjar ta dem. De symtom man redan har när man mår dåligt förstärks. De var heller inga mirakelmediciner som förändrade allt för mig. Däremot hjälpte de mot det värsta, de stunder när ångesten var så stark att man knappt klarar vara i sig själv. Att helt förkasta läkemedelsindustrin och vetenskapen blir lite väl konspiratoriskt i stil med Palmespanare och Estoniakonspiratörer som ser fiender överallt.

  SVAR:

  Jag förstår vad du menar.

  Men mitt förtroende för psykiatrin och psyk-läkemedelsindustrin är kört i botten. Jag anser inte att detta är vetenskap – det är bedrägeri!

  Dessa olika psykdroger löser inga problem i längden. De kan tillfälligt lindra, men det kan en flaska whisky också.

  Uppemot 1 miljon svenskar går nu på olika psykpiller! De är legala narkomaner!

  Droger löser inga problem varken i grunden och eller i längden.

  Mängder av vittnesmål till mig bekräftar detta!

  Hälsn,
  Peter
  Medlem av KMR, Amnesty och Röda Korset.

 4. Tack för din hemsida. Det är synd att psykiater gärna blandar ihop psykiatri med kardiologi. Psykiatri är inte kardiologi.

  Det är åtminstone bra att man som psykiater kan beklaga att man blivit tvungen blunda för misshållanden i psykiatri. Men det är synd att vissa andra brukar ibland cencusera någon saklig uppgift som pekar på på falsk verksamhet i psykiati av att attackera en person eller påstå att det kommer från sekter, de tycker sig att de kan lätt slippa bemöta folk så. Ingen i psykiatri kan ändå förneka att av miljoner som fått diagnoser i psykiatri så kan ingen av dem ha simulerade diagnoser.

  Det går också lätt simulera schizofreni, paranoida symptom osv., men jag struntar gå in i på medicinska undersökningar som granskat psykiatri. Men insåg redan för länge sedan att man kan ska bekräfta kvasivetenskapliga diagnoser i psykiatri och simulera symptom. Låta det hela belasta dem och spricka. Kanske blir det en väckarklocka för hederliga medborgare. Det går simulera LÄTT på psykiatrisk klinik schizofreni,bipolär sjukdom osv. Diagnoser i psykiatri ställs inte baserad på någon patologisk sjukdom.

  Till och med svenska professor har erkänt att diagnoser i psykiatri spårat ur till auktoritära maktmissbruk. Särskilt med tanke på att psykisk symptom går simuleras LÄTT är tvångvård väldigt förlegad paternalistisk hållning som tillkom i ett gammal barbariskt samhälle som är inte i överensstämmelse med dagens demokratiska och icke-auktoritära samhälle i vår tid.

  Men psykiatrisk historia har tydligt lärt oss att folk som hamnat i psykiatrisk vård har ofta varit för svag och inte sällan lätt byte för vägra acceptera än idag förlegad, auktoritär, vidrig paternalistisk hållning i psykiatri. Det finns starka aktörer i samhället håller ryggen om psykiatri som har nästan monopol i hantering av psykiska sjuka. Det är väldigt naiv förneka att av miljoner i världen som fått diagnoser tack vare psykiatri omöjligen kan ha blivit tvungen identifera sig som sjuk eller lärt sig simulera av närstående som kunnat fortsätta företräda dem i vården och simulerat eller producerat symptom åt deras familjmedlem. Dessutom lägg till det att släktingar och familjmedlemmar beundrar varandra, lär sig lätt av varandra imulering av symptom. Så kan en familjmedlem lätt lockas simulera psykiska symptom eller till och med våldtäkt så att närstående kan därefter fortsätta företräda någon i vården och fortsätta simulera psykiska symptom åt en familjmedlem. Till och med reporter kunde på knappt 20 minuter simulera psykiatrisk diagnoser.
  expressen.se/halsa/1.1165375/fick-diagnos-efter-20-minuter

 5. Amen. Du är grym Peter. Jag kan säga efter har studerat i flera år psykiatri och granskat dem som in i helvete med en naturvetenskaplig utbildning.

 6. Tack för din hemsida. Det är synd att folk cencuseras från uttrycka sig fritt. Ingen i psykiatri kan ändå förneka att av miljoner som fått diagnoser i psykiatri så kan ingen av dem ha simulerade diagnoser. Det går också lätt simulera schizofreni, paranoida symptom osv., men jag struntar gå in i på medicinska undersökningar som granskat psykiatri. Men insåg redan för länge sedan att man kan ska bekräfta kvasivetenskapliga diagnoser i psykiatri och simulera symptom. Låta det hela belasta dem och spricka. Kanske blir det en väckarklocka för hederliga medborgare. Det går simulera LÄTT på psykiatrisk klinik schizofreni,bipolär sjukdom osv. Diagnoser i psykiatri ställs inte baserad på någon patologisk sjukdom.

  Till och med svenska professor i psykiatri har erkänt att diagnoser i psykiatri spårat ur till auktoritära maktmissbruk. Särskilt med tanke på att psykisk symptom går simuleras LÄTT är tvångvård väldigt förlegad paternalistisk hållning som tillkom i ett gammal barbariskt samhälle som är inte i överensstämmelse med dagens demokratiska och icke-auktoritära samhälle i vår tid.

  Men psykiatrisk historia har tydligt lärt oss att folk som hamnat i psykiatrisk vård har ofta varit för svag och inte sällan lätt byte för vägra acceptera än idag förlegad, auktoritär, vidrig paternalistisk hållning i psykiatri. Det finns starka aktörer i samhället håller ryggen om psykiatri som har nästan monopol i hantering av psykiska sjuka. Det är väldigt naiv förneka att av miljoner i världen som fått diagnoser tack vare psykiatri omöjligen kan ha blivit tvungen identifera sig som sjuk eller lärt sig simulera av närstående som kunnat fortsätta företräda dem i vården och simulerat eller producerat symptom åt deras familjmedlem. Dessutom lägg till det att släktingar och familjmedlemmar beundrar varandra, lär sig lätt av varandra imulering av symptom. Så kan en familjmedlem lätt lockas simulera psykiska symptom eller till och med våldtäkt så att närstående kan därefter fortsätta företräda någon i vården och fortsätta simulera psykiska symptom åt en familjmedlem. Till och med reporter kunde på knappt 20 minuter simulera psykiatrisk diagnoser.

 7. Hej Peter’
  När jag hamna i psykiatrin så var de för att läkare i primärvården skicka mig dit jag var en ”besvärlig patient” som ville ha något provsvar på varför jag var trött orkeslös och ledsen samt förlora kraften bland vissa personer hade ingen ork alls osv..
  Jag hamna framför en psykatriker och utifrån min egen berättelse så fick jag veta att jag hade utmattningdepression, depression på ungefär 10 minuter hade jag dessa diagnoser…och efter nästa besök fick jag en till postraumatisk stressyndrom för jag hade ju skadat mig i en trafikolycka o då tyckte han jag hade de också…
  De värsta var att jag gick på dessa medeciner och börja tappa mig själv…i flera år…innan jag insåg att de kanske var de jag mådde dåligt av.
  Jag hitta en läkare och de tog ett prov på ferritinet o de visa sig jag hade svår anemi…och fick järntabletter och fick ordning på preventivmedel så blödningar minska från 14 dagar till 3 dagar de var detta som gjorde mig rent fysiologiskt utmattad.
  Nu sitter jag här med 3 års lucka i cv-n med dåligt självförtroende för att jag blev feldiagostiserad och skickat till psykiatrin pga jag var en besvärlig patient som sökte vård.
  Vad säger man ”de man inte dör av härdas man av”, jag har lärt mig något och jag vill dela detta med andra så de inte händer fler de ju så onödigt.
  De som är verkligt sjuka ska få hjälp inte de som har en fysiologisk orsak till en depression.
  Jag törs inte ens tänka på vad som hänt om jag fortsatt på cymbaltan livet ut…

  SVAR: Hemskt att läsa!
  Det värsta är att det finns ingen att ställa till svars för sådana ”misstag”. Psykiatrin visar ofta ett mycket dåligt ansvar och bara nonchalerar patienten när det går snett. Många, många som hamnar i psykiatrin och får diagnoser och psykdroger har egentligen fysiologiska problem. Därför skall all vård börja med en mycket grundlig och fullständig läkarundersökning + uppföljning. Se min artikel: https://www.peterularsson.se/hur-man-kan-ma-battre/
  Hoppas du kan gå vidare på något sätt nu! Peter

  Anna

 8. Det var när jag var runt 13-15 jag ansågs att behöva dessa ”mediciner”, fick Zoloft utskrivet, givetvis var det inte nog utan det blev senare även en stor dos Risperdon som jag var mer eller mindre tvungen att ta(eller åtminstonde så kändes det så). Under dessa mörka år gick jag upp från 80 kg till 120kg. Jag kunde inte röra mig, blev helt andfådd av att ta mig upp för små trappor i åldern 17. Självmordstankar och försök blev det, och ju mer jag följde psykiatrikerns rekommendationer, desto värre blev det. I ett visst skede, trots min enormt ökande vikt och med mitt synliga och förklarat sämre välmående så ökade psykiatrikern min dos till dubbla. Jag tog alltså halva dosen av vad som var rekommenderat, kunde knappt röra mig, som en zombie både i kroppen och i sinnet. Dagar jag tog den rekommenderade dosen var jag nästan orörlig och trodde att jag var nära döden om jag åt den utskrivna dosen.

  Det andra självmordsförsöket blev misslyckat, och beslutade mig att sluta ta drogerna helt. Kände att jag inte hade något att förlora. Visste dock inte riktigt vad abstinens var vilket gjorde mina dagar svåra, skakig, ord som flög ur mig snabbt och allt annat man får när man slutar tvärt. När jag slutade med både risperdal och zoloft fick jag enorm energi, jag kunde röra mig och kände mig mer alert, från detta började jag promenera, som sedan blev till jogging som sedan blev fullkontaktsport, 2-3 träningspass om dagen som även hjälpte mig att sova. Det tog mig två år att förlora all övervikt, den ända jag kunde luta mig mot var mig själv, den enda som peppa mig och hjälpte mig själv, var jag själv. Min egna rehabilitering utan den djävulskap man utsätts för på Bup och mottagningar.

  Det tog mig två år att bli att få hälsosamt liv, men tråkigt nog kunde jag inte tänka klart förrän jag fyllde runt 20. Att medicinering skulle förstöra och försvåra mitt tänkande visste jag inte, att det var en ren omöjlighet att kunna planera något i framtiden, bara tomt, helt omöjligt att tänka ordentligt var både obehagligt och jobbigt, funderingar än Idag om jag fick något permanent fel av dessa droger finns i mina tankar.

  Att någon så hänsynslöst kan utnyttja barn för egen vinning är en bisarr realisation. Myndigheter, experter, all stor miljardforskning och självklart förtroendet oss vanliga människor ger till personer som stolt utger sig att vara doktorer, läkare etc, personer man har blivit sagt att man kan lita på sedan födseln för att sedan bli helt lurad. Många gånger har jag sett efterskedet på dessa individer som ”skulle hjälpas av vården” som inte klarade denna tortyr och har tagit sitt egna liv pga det. Deras historia blir ofta aldrig hörd, och att tala ut mot giganter som staten, eller läkemedelsbolagen är ofta en förlorande match som många av oss redan vet.

  Det gör mig väldigt arg, frustrerad och kan rent av förstöra min dag när jag hör i min närhet eller läser om hur föräldrar tillåter staten att göra ett sånt övergrepp på DERAS EGNA BARN, med en läkare som förklarar med sina stora termer, forskning och all ”information” som kan vara svår att debattera emot för en vanlig person. Medan läkaren förklarar och pressar om dom ”positiva effekterna” och hur det är en ”nödvändighet” att låta barn
  runt 10års åldern att ta dessa så fint kallat ”mediciner” när det är ren gift, droger. Föräldrarna nickar instämmande och har förtroende till läkaren.

  Att Droga Barn Lagligt borde få dom flesta att vakna till, dock fungerar det inte alltid så. Jag tror inte man kan någonsin (tyvärr) ta ner eller få denna korrupta läkemedelsindustri, mellanhänder och myndigheter inblandade att stå för deras skada dom har orsakat. Dock tror jag på att man kan utbilda folk och göra dom medvetna över den rent farliga och korrupta bransch som många blir offer för I Sverige.

  Har vid många tillfällen gett min kunskap jag har ansamlat, allt från forskningsstudier, mina egna erfarenheter och andras erfarenheter till yngre ungdomar(som redan ung ålder har börjat eller blivit intalad att börja med SSRI och andra droger som läkemedelsbolagen pressar ut lagligt).

  Att förhindra dessa ungdomar att låta sig behandlas som ett testobjekt, och uppmärksamma dom av faran är någonting jag har gjort flertal gånger med god effekt och kommer fortsätta göra det, vetskapen att jag kan säga dom ord jag hoppades att någon hade gjort för mig får mig så drivande att jag kommer alltid hjälpa en yngling som industrin försöker dra ner I ett långvarigt, djupt träsk.

  Robert Eriksson, 25, före detta testobjekt och en av hundratusentals cashcows som har mjölkats av detta system.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *