Det kom ett underbart mail från en läsare!


197

Idag blev jag verkligen glad!

Jag fick nämligen nedanstående mail från en läsare.

Hon hade hittat mitt arbete om grammatik på internet: http://www.ordklasser.se/

Tänk vad mycket lite uppmuntran betyder!

Låt oss ge mer av detta till varandra!—– Original Message —–
From: sandra
Sent: Friday, July 17, 2009 11:36 AM

Namn: sandra

Jag ska utbilda både vuxna och barn i svenska till hösten (jag bor utomlands) och ditt arbete här är guld värt! Jag har själv funderat på att skriva en arbetsbok som kan användas på lärarutbildningar, för den kunskapen vi fick som lärarstuderande i ämnet var katastrofal!Men du har ju redan arbetet gjort! Jag uppmuntrar dig att höra dig för och få ditt material tryckt, så att ditt arbete kan spridas.Eller på annat sätt göra reklam för din hemsida så att fler hittar hit.Jag är övertygad om att fler lärare skulle uppskatta detta.

Jag surfade sedan runt en lång stund och läste om ditt stora engagemang i många viktiga frågor i livet. Jag har själv en ”överaktiv” son, och har genom eget arbete funnit vägen att slopa alla tillsatser i kosten, skippa tv och dator,och ut i naturen!Jag drar mitt strå till stacken som lärare att uppmuntra föräldrar att gå andra vägar än genom psykvården, där så många blir knäckta i stället för lyfta…att det ska vara så svårt att ha fokus på det FANTASTISKA i varje barn i stället för att analysera sönder ”tillkortakommanden” och skapa skuldkänslor hos både barn o föräldrar.Själv har vi problem med delar av släkten som inte kan acceptera vår son utan bara klagar och tjatar…det hjälper ingen, framför allt inte vår son.Så MER KÄRLEK och förståelse till människans mångfald!

Min fråga är om jag får använda ditt material i min undervisning?
Fortsatt lycka till i ditt arbete för en bättre värld!Vi är många med stort hjärta, så jag känner HOPP!

SVAR:

Hej!

Tusen tack för ditt underbara mail som verkligen rörde mig!

Det ger mig kraft och energi att fortsätta.

Naturligtvis får du använda arbetet. Jag är tacksam om du sprider det till andra!

Du har helt rätt i det du skriver. Varför analysera felen? Istället skall man med kärlek förstärka det som är rätt!

Det fínns många underbara människor i världen.

Lycka till vidare!
Peter


Välkommen att kommentera eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter

KONTAKTA MIG. Medlem i AMNESTY, KMR (Kommittén för mänskliga rättigheter) och RÖDA KORSET.

Läs denna artikel: Hur man kan må bättre!


Ett svar på “Det kom ett underbart mail från en läsare!”

  1. Hej
    Jag vill tacka dig från mitt hjärta för att du är underbar. Jag har lärt mig Svenska så snabbt , för att skriva korrekt, grammatik. För att läsa och prata . Tack så jättemycket Peter. Jag började Svenska som andra språk den 16 ianuarie 2013 och jag blev färdig med Svenska som andra språk den 25 Oktober 2013. Tack snälla du jag är så glad. Varje dag jag har läst och skriva bättre och bättre. Jag fick högt betyg från svenska som andra språk. Denna sidor som finns här det hjälper mig mycket i skolan. Jag har visat till min lärare denna sidor och min lärare blev så glad om hur man lära sig bättre svenska. Tack tack . Jag kommer alltid att kolla på denna sidor som finns här.Det betyder att hjälpa mig vidare när jag börja läsa ”vård och omsorg” . Tack så jättemycket .
    Hälsningar
    Maricica Peltz Velniceru.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *