Omega 3 kan göra underverk för alla barn!


glad-tjej

Jag motsätter mig kraftigt att barn stämplas med diagnoser och får olika psykpiller. Det är verkligen ingen djupgående eller långsiktig lösning på problemen.

Det finns många bra sätt att hjälpa sitt barn att må bättre. På ett naturligt och förnuftigt sätt!

Jag fick ett underbart mail från en läsare, som berättade hur hennes barn hade blivit fantastiskt hjälpt av Omega 3!

”Hejsan,

Vill bidra med något otroligt. Vi har en kille som är 6 år och under hela hans uppväxt har han varit i ”trotsåldern”.

Han har haft svårt att koncentrera sig, att göra en sak längre än någon minut, att äta med övriga familjen med mera. Han har oftast vaknat som ett åskväder, sparkat oss, spottat, svurit, rivit upp sängar osv osv.

Sedan fick jag en ide, efter att ha läst på internet, att testa omega 3. Efter första tabletten blev det förändring han vaknar glad och kan koncentrera sig, han äter tillsammans med oss med mera. Nu började vi se ljusning. Killen mår mycket mycket bättre och familjen kan prata, utan att jämt bli avbrutna…

När tabletterna tog slut tänkte vi prova utan ngr dagar och då kom irritationen och ”vildingen” fram igen. Så nu har vi börjat igen och lugnet har lagt sig.

Men vad är det i fiskolja som gör detta? hur kan det ge sådan effekt? Han äter Pharbio Omega 3 Barn.

Jag och min man är helt mållösa…det är helt fantastisk vilken förändring det blivit. Hittade dig när jag sökte på forskning om fiskolja.

Med vänlig hälsning Carina”

Obs! Artiklar om hur man kan hjälpa sitt barn:

Välkommen att kommentera eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter

Författare och ämnesredaktör på NewsvoiceKontakta mig. Fyrabarns-pappa, medmänniska, medlem i Amnesty, KMR (Kommittén för Mänskliga Rättigheter) och Röda Korset.


Ett svar på “Omega 3 kan göra underverk för alla barn!”

  1. Hej ni borde också ta med att bältning av både barn och vuxna ska bort.En ung man dog efter att ha varit bältad.Det har visats på tv.en 8 åring har blivit bäldat och fick svårt för att andas.Mänskliga metoder och samtal kan ersätta denna urusla metod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *