Långtidsstudier visar skador från ADHD preparat – Ritalin, Concerta

ADHD-preparat

“Tusen tack för du tar upp detta Peter!!! Har vetat detta i mitt hjärta… Hela tiden… Följer min känsla och den säger NEJ!! Till detta… Kram Carina”

“Alla stora långtidsstudier: ADHD-preparat ger inga positiva effekter, bara skador.

De största och längsta studierna har bevisat: De narkotiska preparat (Ritalin, Concerta) som skrivs ut till barn ger inga positiva effekter långsiktigt, bara skador.

Den här artikeln handlar om dessa, de största och längsta studierna av effekterna av ”ADHD-mediciner” på barn: studier som skulle visa att preparaten var ”säkra och effektiva” vid långtidsanvändning, men som kom att bevisa motsatsen.

Läs vidare om ADHD preparat.

Och på http://www.jannel.se/.

Janne Larsson, skribent
janne.olov.larsson@telia.com”

Intressant läsning angående “ADHD”, Ritalin och Concerta som varje undrande förälder och övriga bör ta del av.

Det gäller att kritiskt granska detta själv och inte godtroget gå på vad läkarna säger eller läkemedelbolagens propaganda.

Vissa läkare, sköterskor eller skolpersonal är helt fixerade vid diagnoser och olika psykpiller. De kan inte tänka sig några som helst alternativ.

Det finns många alternativ och lösningar för att må bättre. De behöver bara lyftas fram och satsas på! Ibland är det mycket enklare än man tror. Det är dock inget som läkemedelsindustrin vill att du skall tro.

Se även dessa artiklar:

Välkommen att kommentera eller kontakta mig!
Med vänlig hälsning,
PeterKontakta mig. Fyrabarns-pappa, medmänniska, medlem i Amnesty, KMR (Kommittén för Mänskliga Rättigheter) och Röda Korset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *