1000 kommentarer på min hemsida: peterularsson.se


peteringasten
Jag och mina fina föräldrar

Fantastiskt!

Jag har nu fått över 1000 kommentarer på min hemsida. (Nummer 1000 finns längst ner i denna artikel.)

Vem kunde tro detta när jag började för något år sedan?

Stort tack till alla kära läsare som har kommenterat och hört av sig!

Utöver dessa 1000 kommentarer så har jag fått mängder med mails. Se dessa artiklar: Lovord från läsarna och Beröm från läsarna.

Ni är alltid välkomna att kommentera artiklarna eller kontakta mig. Jag besvarar all seriös kommunikation snarast möjligt.


Syftet med hemsidan och mina artiklar är:

 • Skriva och få kontakt med människor.
 • Lägga fram min syn på saker och ting. Protestera mot det jag tycker är fel och orättvist.
 • Lyfta fram sådant jag ser som positivt.
 • Informera om alternativa lösningar och råd som jag tycker är förnuftiga.
 • Lyssna och ge råd till dem som kontaktar mig.

Mina mest kommenterade artiklar

Här kommer en lista på mina mest kommenterade och populäraste artiklar.

1) PROTESTLISTA mot användningen av EL-CHOCKER, ECT (electro convulsive therapy), ”elbehandling”

2) Porrindustrin förstör ungdomars syn på familjen och sex

3) Fakta om ADHD & Ritalina, Concerta och Strattera

4) Överaktiva, ADHD, ADD, DAMP barn

5) Mobbad under hela min uppväxt

6) Porr

7) Sex

8) Adhd / ADD

9) Den stora faran med antidepressiva medel och andra psykdroger!

10) Adhd


Välkommen att kommentera eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter

KONTAKTA MIG. Medlem i AMNESTY, KMR (Kommittén för mänskliga rättigheter) och RÖDA KORSET.

Kommentar nummer 1000 ser ut så här:

”Hej! Ett hett tips är att sluta dricka kaffe, för är man ”känslig” så gör kaffet en lättirriterad och kan trigga sockersuget. Dessutom kan kaffe ge ångest i högre doser, har man redan ångest innan eller är utmattningsdeprimerad, då kan man ta kamomilltee eller grönt tee istället , se hur du känner dig efter ha blivit av med giftet kaffe och naturligtvis socker.

En del läkare hävdar att är du mycket sötsugen så beror de på att seretonnivåerna är låga i hjärnan och för de skriver de ut medicin…

Snälla ni GÅ INTE PÅ DE, skriv ner på ett papper varför ni ledsna och behöver äta godis, gå till hälsokosten och köp Mivitotal, för om man får i sig vitaminer och mineraler och fiskfett, då försvinner sötsuget, och när blodsockret stabiliseras så försvinner deppigheten.

De finns MYCKET man kan göra för sig och sina barn INNAN man söker till vården , de inte så roligt att bli beroende av psykpiller.

För mig så börja de att vi höll på förlora vår son vid förlossningen, jag gick till allmänläkaren..och fick cymbalta utskrivet och av den blev jag hyperaktiv svettades och kunde nästan jobba ihjäl mig..vilket jag senare gjorde….jag var en lugn person innan!

Han trappa ut medicinen och jag krascha då för jag var beroende av den innan kunde jag sova men efter cymbalta så kunde jag knappt få 3 timmar per natt. Tabletten i sig fick mig som är en lugn person att bli fullständigt ”manisk”.

Jag hamna inom psykiatrin och de höjde dosen och de konstatera att jag både skulle ha återkommande depressioner, utmattningsdepression och postraumatisk stressyndrom.

Jag bad läkaren halvera dosen och då blev de bättre , men jag inte pigg idag så jag tror medicinen givit mig men…även påverkan på sköldkörteln.

Jag har hamnat inom öppenvården i psykatrin och tro mig min läkare tror inte på de alternativa.

Jag kan även rekomendera akupressurmatta mot sömnsvårigheter, goggla på spikmatta på nätet.

Ps. Detta vet ej min psykiater om , jag har vid sidan av hans behandling fått hjälp att trappa ut medicinen av en alternativ läkare, som gav mig akupunktur mot de svåra ”knarkbiverkingar” som jag fått av medicinen..

De har varit ett helvete som pågått i ett år nu att bli av med beroendet, min psykiater märker att jag sakta blivit piggare MEN han tror de beror på cymbalta.

Jag skulle ej våga säga detta, då jag pga ”knarkvavänjningen” av cymbaltan mår skit..jag tror de skadat min kropp och hjärna lite.

Jag har ingen att tala med om detta så jag skriver de här, jag kan INTE säga de till min terepeut heller , för allt jag säger skriver hon i journalen som psykiatern kan läsa.

Jag alltid varit en ambitiös kvinna, och tyvärr har jag nu stämplats med dessa diagnoser, och i dessa tider hur lätt är de bli anställd då?

Jag tänkte att jag kanske med min historia kan rädda någon annan.

Kram K.
TÄNK INNAN NI TAR DESSA..
Kram K”


2 svar på “1000 kommentarer på min hemsida: peterularsson.se”

 1. Hejsan och tack för kommentaren hos mig.
  Och visst är det roligt när man kommentarer! Och va kul att du nu har passerat 1000 kommentarer det är alltid roligt! Lycka till med bloggen i framtiden! Glad midsommar.

  upinmytree.wordpress.com

 2. Hej, har ätit Strattera i ca 1 år,20-30 mg.Känner påverkan på hjärtat och har blivit aggresiv och misstänksam mot omgivningen.Har nu sen 3 veckor tillbaka slutat med Strattera och har haft GRAV depression och dödsångest sen dess,vill bara sitta och gråta.Har varit tvungen att ta nån tablett för att må bättre för dagen,men dagen efter dödsångest igen.Undrar hur lång tid det tar för att bli ren i kroppen.Nu efteråt inser jag att medicinen inte gjorde nån verkan,bara mådde lite bättre första dagarna.Sen blev allt som vanligt.Tack för en bra sida,det skrivs så lite om sidoeffekterna av medicinerna,bara hur bra det är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *