Långtidsstudier visar skador från ADHD preparat – Ritalin, Concerta

Skrivet den 25 april 2013

ADHD-preparat

”Tusen tack för du tar upp detta Peter!!! Har vetat detta i mitt hjärta… Hela tiden… Följer min känsla och den säger NEJ!! Till detta… Kram Carina”

”Alla stora långtidsstudier: ADHD-preparat ger inga positiva effekter, bara skador.

De största och längsta studierna har bevisat: De narkotiska preparat (Ritalin, Concerta) som skrivs ut till barn ger inga positiva effekter långsiktigt, bara skador.

Den här artikeln handlar om dessa, de största och längsta studierna av effekterna av ”ADHD-mediciner” på barn: studier som skulle visa att preparaten var ”säkra och effektiva” vid långtidsanvändning, men som kom att bevisa motsatsen.

Läs vidare om ADHD preparat.

Och på http://www.jannel.se/.

Janne Larsson, skribent
janne.olov.larsson@telia.com”

Intressant läsning angående ”ADHD”, Ritalin och Concerta som varje undrande förälder och övriga bör ta del av.

Det gäller att kritiskt granska detta själv och inte godtroget gå på vad läkarna säger eller läkemedelbolagens propaganda.

Vissa läkare, sköterskor eller skolpersonal är helt fixerade vid diagnoser och olika psykpiller. De kan inte tänka sig några som helst alternativ.

Det finns många alternativ och lösningar för att må bättre. De behöver bara lyftas fram och satsas på! Ibland är det mycket enklare än man tror. Det är dock inget som läkemedelsindustrin vill att du skall tro.

Se även dessa artiklar:

Välkommen att kommentera eller kontakta mig!
Med vänlig hälsning,
PeterKontakta mig. Fyrabarns-pappa, medmänniska, medlem i Amnesty, KMR (Kommittén för Mänskliga Rättigheter) och Röda Korset.

Bookmark and Share

Inga kommentarer har ännu lämnats för denna post

Lämna gärna en kommentar som jag godkänner innan den publiceras.
Detta är min egen hemsida med mina tankar och åsikter - ingen debattsida.
Inga länkar godkänns i kommentarerna. Tänk på att ditt namn kan synas i sökmotorerna om du sätter ut det. Vill du berömma, debattera eller kritisera?


(krävs)

(krävs)

Information
Alla dina rad och styckebrytningar sätts dit automatiskt. Din e-postadress visas aldrig. Tänk gärna igenom det du skriver.

Använd knapparna nedan för att redigera din kommentar.


RSS flöde för kommentarerna i denna post | TrackBack URI

 

All nedtrappning av psykofarmaka skall ske i samråd med auktoriserad läkare.

Enligt vetenskapliga undersökningar har många deprimerade personer smärta (ibland är den förträngd) och rent kroppsliga problem. Som en första åtgärd rekommenderas alltid en fullständig kroppslig läkarundersökning med uppföljning och behandling. Välj en läkare som är inriktad på rent kroppsliga problem.

Folk blir skadade av elchocker, ECT! Skriv på protestlistan!