Porrmissbruk kan vara väldigt destruktivt


504653_27926151

Fick precis dessa tankvärda ord av en läsare angående missbruk av porr.

Många har drabbats och inte minst anhöriga far mycket illa när någon fastnar i ett porrmissbruk.

http://www1.k9webprotection.com/getk9/refer-friend – PORRFILTER GRATIS!

Missbruk är allvarligt och skadar mer än man tror, behöver alltså inte vara alkohol eller knark för att det skall förstöra hjärnan, och självklart är det fler som får lida.

Den beroende av porrmissbruket lider ofta av dåligt samvete, impotens, rygg-ont, trötthet problem med ögonen osv.

Jag har dragits ner i ett svart hål. Har inte förstått varför jag har mått så dåligt. Mardrömmar om otrohet sedan länge tillbaka, misstänksamhet utan grunder (lögner) smygandet, smärtan, ensamheten, isoleringen, ja allt detta … nu är jag gravid, och han lovar . . . ljuger och fortsätter att bedra.

Jag älskar honom, men har gett upp. Han har valt porren, så starkt är det missbruket., starkare än hans eget förstånd. Farligare än jag någonsin trodde, ett gift.”

Se mina andra artiklar här angående porr:

Hantera ett porrmissbruk, Porr förstör.

Välkommen att kommentera eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter

Författare och ämnesredaktör på NewsvoiceKontakta mig. Fyrabarns-pappa, medmänniska, medlem i Amnesty, KMR (Kommittén för Mänskliga Rättigheter) och Röda Korset.


Ett svar på “Porrmissbruk kan vara väldigt destruktivt”

  1. Trodde inte porrmissbruk gav fysiska besvär. Men allt från sömnsvårigheter till impotens stämde. Kan inte flrstå varför jag är kvar i vårt förhållande. Har i 12 kämpa ned hans missbruk. Vet att han komner aldrig att sluta. Hur komner jag härifrån? Jag klarar inte mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *