Hjälp ditt barn med kosttillskottet Balans!


glad-kille

Det finns barn som har problem och som behöver hjälp. Se mina artiklar nedan.

Ett tips är att ge ett kosttillskott som heter Balans. Se tips från läsarna nedan var du kan köpa Balans.

”Balans kan ni köpa via nätet från ett företag som heter Biomax och ligger i Kållered! Har köpt via nätet till min son som har adhd! God effekt. 2 kapslar per dag fördelat på morgon och kväll. Tas 20 min före mat!”

”Balans kan köpas via nätet. Googla Biomax HB”

”Hej! Har hittat kosttillskottet Balans hos ett företag som heter Biomax och ligger i Kållered. Balans fungerar bra tillsammans med magnesium, zink och Omega 3 till min son som har ADHD. Dessa tips tog jag till mig från detta inlägget och började leta efter Balans. Tack för alla tips! Det finns alternativ till Ritalin, Concerta, Strattera, Elvanse mfl!”

Artiklar om hur man kan hjälpa sitt barn:

Välkommen att kommentera eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter
Författare och ämnesredaktör på Newsvoice
Kontakta mig. Fyrabarns-pappa, medmänniska, medlem i Amnesty, KMR (Kommittén för Mänskliga Rättigheter) och Röda Korset.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *