Tvingades till 125 EL-CHOCKER på ett år!


14.jpg

Solveig Virtanen påtvingades 125 EL-CHOCKER
på S:t Lars sjukhus i Lund under 2006.

Från Riksförbundet för Social och Mental Hälsas tidning REVANSCH 14 feb 2008:

”Kan man ge en person 125 elchocker mot sin vilja – på bara ett år? Det förefaller nog för de flesta som i det närmaste helt osannolikt.

Men det skedde på S:t Lars, psykiatrisjukhuset som är en del av Universitetssjukhuset i Lund och det är inte en historia från en svunnen tid – året var 2006. Solveig Virtanen berättar nu om sina upplevelser i av Revansch.”

Se länken här.

Hur kan någon bli tvingad att få genomgå
125 EL-CHOCKER mot sin vilja?

Detta är verkligen ett allvarligt brott mot
de mänskliga rättigheterna.

Hur kan de politiker som styr och bestämmer i Sverige tillåta att detta fortsätter att ske?

Hur kan kränkande av en annan människas
rättigheter vara lagligt?

Eftersom det finns klara och tydliga bevis för de skador som orsakas av EL-CHOCKER – och ändå fortsätter psykiatrin att använda metoden – så innebär detta faktiskt att de torterar människor. De skadar människor allvarligt mot deras vilja!

Psykiatrin och psykiatriker är verkligen totalt fixerade vid att chocka eller droga människor. De har ingen som helst aning om vad medmänsklighet och human vård är.

Finns det ingen som vågar och kan sätta sig upp mot de manupulativa och bedrägliga psykiatrikerna som dessutom har hela läkemedelsindustrin i ryggen?

Psykiatrin har verkligen manipulerat hela det politiska systemet.

REFORMERA PSYKIATRIN NU OCH FÖRBJUD EL-CHOCKER!

Skriv på protestlistan mot EL-CHOCKER!

Hälsn,
Peter U Larsson,
Medlem i KMR, Kommittén för mänskliga rättigheter

Se alla de som har skrivit på min PROTESTLISTA MOT EL-CHOCKER, ECT:

Protestlista mot EL-CHOCKER

Har du blivit skadad av EL-CHOCKER?

Har du sett eller känner någon som fått skador av EL-CHOCKER?

Skriv till mig och berätta! Det är oerhört viktigt att vi får stopp på denna omänskliga behandlingsform!

Se andra artiklar här jag har skrivit om EL-CHOCKER:
EL-CHOCKER, ECT

Vill och vågar du se sanningen om psykiatrin?


2 svar på “Tvingades till 125 EL-CHOCKER på ett år!”

 1. S:t Lars ger min hemstad Lund dåligt rykte. Det är ett skräckinjagande ställe för alla som bor här. Prova att promenera runt huset några gånger. Kriminella behandlas bättre en patienterna på S:t Lars, ty där finns t.ex. inga rastgårdar utan folk hålls inlåsta inomhus i månader med endast en fars till rättegång i Länsrätten på S:t Lars. Vem kan försvara sig mot falska påståenden som inte ens tas upp under rättegången när man utsatts för minnesförlustsframkallande ECT strax innan rättegången. Det klagas på de mänskliga rättigheterna i Kina men jag tror nästan det är sämre här. Jag har läst artikeln och Solveig hade polisanmält läkaren för olaga hot, men läkaren (läkarna) inblandade i detta borde dömas för grov systematisk misshandel. Ett tips till journalister är att ta reda på vem läkaren är och intervjua henne. Läkaren är troligen någon sorts verklig sadist.

 2. 125 el-chocker under ett år är tortyr av högsta graden… vad är det som legitimerar och föranleder en läkare att ta sådana beslut och få med sig hela personalgruppen och hur kan psykiatrin som alltid hålla sin verksamhet så jävla hemlig alltid??!!

  Det angår faktiskt även mig utanför, det är min rätt att veta vad som försiggår i ett offentligt sjukhus!
  Hur har de kunnat hålla det slutet så länge???

  Jag förstår fortfarande inte VARFÖR PSYKIATRIKERS DIAGNOSTICERING EJ KAN MOTSTRIDAS? medan en medicinläkares diagnos alltid kan dryftas och ändras.

  Hur kan det vara så att rättsinstanserna håller med psykdoktorerna i så gott som alla lägen?
  Varför har alltid psykiatrikern tolkningsföreträde om det handlar om emotionell status?
  Är det inte personen/individen/patienten som äger känslorna???

  Kan psykiatrikern plötsligt gå in i patientens kropp och krypa in i nervbanorna som löper igenom hela kroppen med sina förbindningar och säga ”så här” känner sig Solveig! …och liksom förvandlas till Solveig och känna dvs veta att Solveig mår SÅ dåligt att hon måste chockas upp till livet, ??

  Vad får man veta oftast långt i efteerhand?
  Jo att ”doktorerna” medicinerat rätt så kraftigt och säkerligen i förväg fått en människa så okontaktbar att hon måste få ect – jag vet såklart intet!

  Men jag vet att doktorerna ljuger som svin!!!!!
  Det VET JAG så ung jag är, det är en bunt grova bedragare som inte drar sig för att förfalska journaler, jag har både hört det och sett det och ibland kan det plötsligt bli en stilleståndsaktig tysthet – då vet man att de är igång med det riktigt smutsiga det mest förbjudna, nämligen att operera med en hel människa!!!!

  Att de bara vågar!!!!!!!

  Det borde upp i internationell domstol och granskas i varenda vrå.
  Om jag är Solveig för en enda minut så känner jag enbart smärta, man har säkert ont av en enda ect behandling… och det gör riktigt ont att bara höra en psykiater uttala sig, som de alltid gör ’ÖVER ens huvud

  Men i solveigs fall över hela henne, hur vågar dom?!!!!
  JAG HÅLLER FULLSTÄNDIGT MED EN ANNAN PERSON HÄR, SOM SÄGER ATT DET SKA STARTAS EN GRANSKNING OM EXAKT VILKEN OCH VILKA LÄKARE OCH PERSONALER SOM VAR DELAKTIGA I DETTA GRYMMA OFÖRLÅTLIGA MORD

  Jag fick bara lite sprutor men mitt liv krossades, hade jag fått Solveigs behandling så hade jag gråtit i resten av mitt liv och behövt se läkarna OCH de äckliga sköterskerna, jag hade också behövt höra dem, lyssna på dem berätta steg för steg hur de tänkte när de gjorde detta vansinnesdåd mot solveig

  Oförlåtligt, de ska såklart STRAFFAS, man är sannerligen outvecklad om man inbte inser att sådan gärning betingar straff!
  för helvete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *