Seroquel Depot har gett mig kroniska skador!


seroquel

Med den här fina glassiga annonsen så gör läkemedelsbolaget reklam för psykdrogen Seroquel Depot i en av psykiatrins tidningar: Svensk Psykiatri.

”Styrka som skapar stabilitet i livet”

  – Det låter ju riktigt bra! Lite mer styrka och stabilitet skulle inte skada. Eller vad säger ni?

Läser man i FASS om riskerna med att ta Seroquel Depot och de vanliga allvarliga biverkningar som finns, får man en helt annat bild.

Lyssnar man sedan på några av de som har provat så blir man mörkrädd!

  – Hur kan denna lömska och bedrägliga marknadsföring vara tillåten och laglig?

Här ser vi psykiatrin i samarbete med läkemedelsindustrin som bedrägligt uttnyttjar människor för sin egen vinnings skull.

Jag önskar inte ens min värsta fiende Seroquel

”Jag åt 200 mg i 8 år… jag trappade ner i 2 månader, innan jag slutade helt för en vecka sedan eftersom jag blev så rädd när jag läste hela bipacksedeln och på grund av biverkningar som viktuppgång, yrsel, trötthet osv. Nu kan jag inte sova, jag mår konstant illa, har diarré, dåliga aptit osv… jag önskar inte min värsta fiende detta. Börja aldrig äta Seroquel, det är inte värt det! Det är en stark drog!”

Det var ett helvete att sluta med Seroquel

”jag slutade med seroquel och kommer ALDRIG äta den igen. Det var ett helvete och sluta men nu mår jag mycket bättre! är äntligen helt medicinfri! och mår bättre än någonsin. det enda jag känner av är att utan seroquelen så blir jag lite mer svartsjuk och kontrollerande, det var därför jag åt den. Men det var inte värt det att äta den, för biverkningarna var hemska. Jobbar hellre med min svartsjuka i terapi.”

Seroquel har gett mig kroniska skador

”Har fått kroniska skador av Seroquel och vet ej hur länge till jag lever Så varnar Alla ifrån att ta Seroquel i högre doser! Och trappa alltid ut långsamt.! Försök hitta andra alternativ. Jag överdriver inte när jag säger att detta fruktansvärda gift har förstört mitt liv totalt, och blivit mer eller mindre invaliidserad. Kämpar mot döden dynet runt. Får inte sova pgr av alla muskel-låsningar och spasmer.Mina tänder har bla gått sönder,Får ingen hjälp ifrån vården,kanske för de inte kan göra ngt?? Är verkligen helt förtvivlad!Tardive Dystonier och dyskinesier i hela kroppen och cirkulationsrubbningar har jag bla fått efter ha tagit Seroquel + har blivt sämre psykiskt också,total kvaddad på alla sätt!!Så varnar!”

Tag själv reda på de skadliga biverkningarna från Seroquel

För att få reda på mer om de vanliga skadliga biverkningar från Seroquel Depot läs denna artikel: Seroquel Depot – vanliga farliga biverkningar!

Alternativ till ett bättre mående – hitta din egen naturliga väg!

Välkommen att kommentera eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter

Författare och ämnesredaktör på NewsvoiceKontakta mig. Fyrabarns-pappa, medmänniska, medlem i Amnesty, KMR (Kommittén för Mänskliga Rättigheter) och Röda Korset.


Ett svar på “Seroquel Depot har gett mig kroniska skador!”

  1. Hej Peter!
    Inatt satt jag och gjorde en översikt över alla de läkemedel min dotter fått utförskrivna sen den dag hon kom i kontakt med psykiatrin för tre år sen. Hon är 24 år, lätt autistisk – misshandlad av livet, utanförskap och totalförstörd skolgång pga oförstående lärare/rektorer och mobbande skol”kamrater”. Hon har fått Imovan under ett år – biverkan, hallucinatiooner som man sen kallade psykos så att de tyckte det var en jättefiffig idé att sätta in både abilify och seroquel. Den första gav så allvarliga kräkningar att hon mitt i sommaren fick läggas in med dropp (2 ggr!!!) och den andra så svåra hallucinationer att jag fick ta hem henne igen från den servicelägenhet hon just flyttat in i . I sin nya soffa vågade hon inte sitta – där satt en läskig svartklädd kvinna som vid flera tillfällen skrek så högt i min dotters öra att hon fick ont i timmar efteråt! På nätterna trodde hon att lägenheten stormades av onda människor som kom ii massor för att döda henne….. Hon fick sån sjjuk ångest att vi sa upp lägenheten på dagen och sen dess har vi kämpat som djur för att få henne i balans igen. Ny neuroleptika sattes in på St:Göran – Haldol, ingen större skillnad i hallucinationerna så då satte man dessutom in Zyprexa….. Den ena skiten efter den andra på en redan medicinskadad hjärna – extra känslig pga autism (troligen vaccinationsskador – hennes symtom med nattmaror/hysteri och vakenhet kom direkt i anslutning till trippelvaccinet). KAN man få rätt mot läkare och läkemedelstillverkare när man fått sitt liv totalförstört av läkemedel? Finns det någon form av gemensam anmälan man kan göra då det uppenbarligen är tusentals människor i Sverige som gått igenom exakt samma sak som min dotter. Man söker för depression och ledsenhet över livet, sömnproblem osv och kommer hem med ett recept på läkemedel istället för proffs-terapi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *