En chans att publicera dig!


Jag erbjuder alla skribenter att publicera sig på denna sida.
Se här – publicera dig.

Jag fick detta mail idag:

”OHH tack tack såå mycket jag var nära att gråta idag. jag frågade och frågade jag försökte få kontak med en författare i ett helt år jag skickade en mail varje dag till en författare och ingen svarar och nu så svarade du och säger att jag är fantastiskt tack jag är överlyklig jag kan inte berätta eller förklara elller tro att du svarade jag vill tacka dig så mycket och säga att mitt mål blev större tack vare dig… ”

En person har lagt upp en hel bok. Se här – ”Hur man blir en riktig pojke”.

Det är verkligen roligt för mig att kunna hjälpa folk att publicera sig.


Välkommen att kommentera eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter

KONTAKTA MIG. Fyrabarns-pappa, medmänniska, medlem i AMNESTY, KMR (Kommittén för mänskliga rättigheter) och RÖDA KORSET.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *