Den svenska grammatiken klargjord på ett enkelt sätt!


Vi har lagt upp ett helt arbete om svensk grammatik på internet. Ambitionen har varit att förklara ordklasser, satsdelar, skiljetecken etc. på ett enkelt och förståeligt sätt.

Många har haft stor nytta av dessa sidor, vilket glädjer oss mycket!

Fick precis ett mail från en av dessa läsare:

”Hej, jag måste få uttrycka min tacksamhet över denna fantastiska sida. Jag skulle hjälpa min 15-åriga dotter inför ett grammatikprov och insåg snart hur bristfälliga mina kunskaper är. Lite sökande på nätet gjorde att jag hamnade på din sida. Där fann vi allt vi behövde. Dessutom lärde jag mig en hel del som för mig varit oklart ända sedan skoltiden.

Ditt material torde vara underlag för böcker att användas i skolan. Jag efterlyser material som är utformat på ett sådant vis att man ens orkar ta sig igenom det. Ännu bättre är om man dessutom begriper vad det är man sitter och läser om. Du har lyckats med denna uppgift!

Tack från djupet av mitt hjärta. Bär med dig vetskapen att du gjort stor skillnad för min dotter och mig genom att dela med dig av dina kunskaper på detta fantastiska sätt. / Camilla & Amanda.”

Se våra grammatiksidor här:


Välkommen att kommentera eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter

KONTAKTA MIG. Fyrabarns-pappa, medmänniska, medlem i AMNESTY, KMR (Kommittén för mänskliga rättigheter) och RÖDA KORSET.


2 svar på “Den svenska grammatiken klargjord på ett enkelt sätt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *