Beröm från läsarna!

Skrivet den 4 maj 2009
oresundsbron
Öresundsbron

Hej!
Det är alltid lika roligt att höra från läsarna och ta del av deras synpunkter. Se nedanstående kommentarer.

Se även denna artikel: Lovord från läsarna

Välkomna att fortsätta skriva till mig. All seriös kommunikation besvaras så fort som möjligt.

Hälsn,
Peter


”jag vill också säga att det är helt otroligt att det finns en sådan person som Du som har tid och lust att ge hjälp iform av vägledning till alla dem där ute som är vid behov. tack för att Du finns! N.H”

”Jag håller med dig och är glad att det finns folk som vågar öppet säga sanningen som den är. Det behövs att gå till skolorna och göra en ny ”sexuell undervisning” som tar upp precis de frågor och aspekter på sexualitet mm som du gjorde. Jag här börjat i liten mått på hemma plan och i min grupp i ”söndagsskolan”. Men det behövs göras mycket kraftigare tag. Mera människor som vågar spela med öppna kort med ungdomar, som klarar motstånd från alla som kännar på pornografi och alla 20-åriga ”sexföreläsare” som är mera ivriga att chockera än verkligen ge något vettigt att tänka på dem som lyssnar – ungdomarna. Kan man gå vidare med dina tankar i större utsträckning? Tack för all mod du lägger i din mission.” J.B

”Hej! Skriver ett arbete om hurvida religion kan stärka respektive kränka de mänskliga rättigheterna. Din sida gav mig inspiration att fortsätta skriva. Bra sida! L.T”


Bookmark and Share

Inga kommentarer har ännu lämnats för denna post

Lämna gärna en kommentar som jag godkänner innan den publiceras.
Detta är min egen hemsida med mina tankar och åsikter - ingen debattsida.
Inga länkar godkänns i kommentarerna. Tänk på att ditt namn kan synas i sökmotorerna om du sätter ut det. Vill du berömma, debattera eller kritisera?


(krävs)

(krävs)

Information
Alla dina rad och styckebrytningar sätts dit automatiskt. Din e-postadress visas aldrig. Tänk gärna igenom det du skriver.

Använd knapparna nedan för att redigera din kommentar.


RSS flöde för kommentarerna i denna post | TrackBack URI

 

All nedtrappning av psykofarmaka skall ske i samråd med auktoriserad läkare.

Enligt vetenskapliga undersökningar har många deprimerade personer smärta (ibland är den förträngd) och rent kroppsliga problem. Som en första åtgärd rekommenderas alltid en fullständig kroppslig läkarundersökning med uppföljning och behandling. Välj en läkare som är inriktad på rent kroppsliga problem.

Folk blir skadade av elchocker, ECT! Skriv på protestlistan!