Allvarliga brott mot de mänskliga rättigheterna av psykiatrin

jennie-moberg-ECT

Jag vill uppmärksamma en rad brott mot de mänskliga rättigheterna utförda av psykiatrin mot en tjej. I Sverige. I nutid. Ja, det är Sverige och det är i nutid!

Se detta vittnesmål från en ung tjej som bla. fick 47 elchocksbehandlingar s.k ECT. (Jo, man ger faktiskt elchocker fortfarande i Sverige och det mer än någonsin. Sverige är värst i världen på att ge elchocker ca 50 000 om året!)

Hennes gripande vittnesmål vittnar om rena tortyrmetoderna.

Var fanns kärleken, medmänskligheten omtanken, omsorgen och lyhördheten hos psykiatrin?

Oerhört starkt och modigt av henne att berätta sin historia. Hon har min fulla beundran. Det hjälper andra!

Läs hennes berättelse här:
Nära döden och ECT

Se fakta om elchocksbehandlingarna här:

Människor skadas av ECT

Varför tycks det ibland som om ECT fungerar?

Vad är alternativet till ECT?

Vi som inte gillar elchocksbehandlingar, ECT

Skriv på protestlistan mot ECT

Välkommen att kommentera eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter

Författare och ämnesredaktör på NewsvoiceKontakta mig. Fyrabarns-pappa, medmänniska, medlem i Amnesty, KMR (Kommittén för Mänskliga Rättigheter) och Röda Korset.

Bookmark and Share

2 Replies to “Allvarliga brott mot de mänskliga rättigheterna av psykiatrin”

 1. Jag har journalbevis på,att jag har utsatts för 4 allvarliga brott mot de mänskliga rättigheterna om frid och frihet,son Halmstad tingsrätt samt Halmstadpolisen gjort allt för att sopa under mattan trots att chefslagman Nils Ljunggren i Halmstad tingsrätt beskrev brotten för Hovrätten i Göteborg 1993 01 22 i ett PM.Han skrev att jag skulle erhålla 4 miljoner kronor i Livränta,men skrev FEL EFTERNAMN på min make och mig!
  DÄRFÖR HAR JAG VARKEN ERHÅLLIT LIVRÄNTA ELLER SKADESTÅND UNDER ALLA DESSA ÅR!
  Problemet för mig är att jag ej fått någon motpart i en rättegång med nämndemän närvarande!2017 skrev poliskommissarie Mikael Lundh,efter, att ha tagit del av min makes och min GEMENSAMMA journal, som bevisar brotten mot min f.d.make och mig,att jag skulle yrka skadesåtnd.MEN NU ÅR JU HALMSTAD TINGSRÄTT KORRUPT.
  .ANNELIE ROYS NAMNTECKNING ÄR FÖRFALSKAT i Halmstad tingsrätt I DET FÖRELÄGGANDE JAG FICK i juli 2018-JAG HAR POLISANMÄLT DET!
  JAG YRKAR FORTFARANDE HÖGA SKADESTÅND.GÅ UT PÅ INTERNET OCH LÄS OM ”ONYKTER DOMARE-ÖVERSLÄTANDE!FELVÄSENDET” MED MINA KOMMENTARER TACK!

 2. Jag har kallats till chefslagman Pia Johansson på Halmstad tingsrätt 10.00.-10.30. 2019.
  Hon vägrade kalla överläkare Elsa Andersson på PIVA i Halmstad, som svarande 2014 .Elsa Andersson orsakade det 4:e brottet mot mig 1992.
  Pia Johansson ville, att jag istället skulle kontakta Åklagaremyndigheten i Halmstad.
  Det har jag tidigare gjort genom polissekreterare Monica Carlsson hos Halmstadpolisen-utan,att få svar.
  2019 01 skrev jag till Chefen för Åklagaremyndigheten i Halmstad Morgan Johansson från Spanien och sände med bevismaterial ,som styrker brott. FÖR ÅTGÄRD.
  Jag väntar på svar 2019-01-12
  Anita Boström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *