Propaganda för EL-CHOCKER!


692910_sorrow_and_worry.jpg

I Sverige bedrivs sedan några år tillbaka en mycket farlig reklam och propaganda för att marknadsföra EL-CHOCKER, ECT.

Psykiatrin har kallat det en mirakelmetod medan patienterna lider och tar skada – se nedan!

42 000 EL-CHOCKER (ECT) ges om året i Sverige trots allvarliga rapporterade skadeverkningar och fullständigt brist på vetenskapligt underlag. Användningen har fördubblats de senaste åren och Sverige är det land där det ges flest EL-CHOCKER per capita.

Många av dessa chocker ges under tvång, till barn, till gravida kvinnor och äldre människor. Hur är detta möjligt?

Varför får det pågå trots att så många skador från EL-CHOCKER, ECT har rapporterats?

Här finns vittnesmål från de som har skadats av EL-CHOCKER!

Läs vittnesmålen nedan på de som har skadats av EL-CHOCKER, ECT och artikeln från Janne Larsson.

Gå in nu och protestera mot EL-CHOCKER, ECT här:

PROTESTLISTA MOT EL-CHOCKER

Läs här vad de skriver som har blivit utsatta för EL-CHOCKER, ECT. Många fler exempel finns att läsa på protestlistan:

Den här bisarra behandlingen har jag genomgått. Den resulterade i 3 månaders total minnesförlust och desorientering. Jag har haft besök hemma, jag har stökat till det med grannar osv. Mina barn har lidit overhört av att ha en mamma som varit så labil efter ECT:n. Tack o lov såg min syster att det höll på att gå käpprakt åt helsike så hon stoppade den sk behandlingen. Mår fortfarande dåligt och är rädd för vad som kommer att bli bestående skador. Jag säger bara STOPPA DEN HÄR OHUMANA BEHANDLINGEN: DEN ÄR FARLIG!!!!!!!

Min pappa har fått ECT behandling nyligen och jag känner inte igen honom alls.Han har fått ca 25-30 behandlingar och han minns inte saker som förr,har gått ner väldigt mycket i vikt,kan knappt gå utan rullator.Jag drar mej alltid till att gå och hälsa på han på psyk,eftersom att se han i det skicket han är i är inte nåt kul psykiskt sätt.Av läkarna fick jag en fördels-broscyr och på ytan verkar själva behandlingen bra,men under ytan verkar den bara fruktansvärd.Dom har hjärntvättad min pappa och förstört han,för livet.Jag vägrar behandlingen men min mor,verkar vilja att han ska genomgå behandlingen.Har aldrig läkarna/psykiatrikerna hört talas om läkemedel?Det finns säkerligen bättre och mer skonsammare lösningar på deppressioner,absolut inte ECT-behandling.Oavsett om jag själv skulle ha en deppression om jag fick ECt-behandling gratis,skulle jag aldrig tagit den.Snälla hoppas att en vacker dag ECT FÖRBJUDS!


Jag tycker det är helt idiotiskt! min tjej fick det en gång, sen såg jag till att hon inte fick det nå mera. hon glömde av massa familjemdlemmar !! stoppa skiten nu på en gång….

På min sambo hade denna ”behandling” enbart nedbrytande effekt.

Elchocker är vidrigt, speciellt när man det är utsatta, svaga människor man gör det på. Människor som vänder sig till psykiatrin gör det för att de behöver hjälp och mår dåligt av oliak anledningar, att svara med elchocker är patetiskt. Har vi ingen respekt för våra medmänniskor?

Har själv undergått ett tiotal ect-behandlingar. Har inget vidare att tillföra än vad som redan sagts. Minnet tog ordentligt stryk och jag mår fortfarande lika dåligt om inte sämmre, än innan behandlingarna. Inget jag rekommenderar.

Du som själv är drabbad – tveka inte att kontakta mig och berätta vad du har råkat ut för. Detta för att vi skall kunna få stopp på denna EL-CHOCKS hysteri som råder i Sverige.

Gå in nu och protestera mot EL-CHOCKER, ECT här:

PROTESTLISTA MOT EL-CHOCKER


Nu över till en artikel av Janne Larsson, skribent:

Varför denna propaganda för el-chocker?

Jag lyssnar på inslaget ”Elchocker allt vanligare behandlingsmetod”, och undrar varför denna hyllning till den chockerande verksamheten, med en total frånvaro av kritiska frågor. Det är inte meningen att reportern i fråga ska ta min kritik nedan personligt. I stället hoppas jag att de fakta och synpunkter jag för fram kan bli en grund för kritiska frågor i något framtida reportage.

Först och främst ställer man i inslaget frågan, ”Varför är den här behandlingen så effektiv?” och svaret är att man inte vet. Men det enkla och simpla svaret på varför elchocker ”fungerar” är att de orsakar hjärnskador! Man skulle lika gärna kunna använda andra typer av våld mot huvudet – som slag med ett brännbollsträ, det är bara det att detta då ger synbara yttre skador. Att ”chocka” personer på olika sätt har varit del av den biologiska psykiatrin under hela dess historia – och är faktiskt den ”ideologiska grund” som denna del av psykiatrin baseras på. De olika typerna av ”chocker” (insulinchock, metrazolchocker etc) ska ”rumstera om” så mycket att patienten slutar att bete sig galet. Och visst ”fungerar” det ett tag – patienten glömmer, för en stund, bort sina problem på grund av de skador hjärnan utsatts för; sedan är det dags för nästa ”behandling”. Att tillfoga hjärnskador i ”botande” syfte borde naturligtvis inte vara tillåtet i ett civiliserat samhälle.

”Ect räddar liv och vi har 70 års erfarenhet av behandlingen” säger ”specialisten” i inslaget. Han vill tydligen till de goda erfarenheterna räkna Cerlettis verksamhet i Roms slakthus 1938, där grisarna bedövades och dämpades med elektricitet innan de slaktades. Cerletti tyckte att denna bedövande verksamhet också borde appliceras på människor och så föddes elchocken – dess efterföljande historia av hjärnskador och frakturer är inte mycket trevligare än dess födelse. Att ECT räddar liv är naturligtvis en ren bluff; att metoden dödat många ett verifierbart faktum.

”Biverkningarna är små i förhållande till de goda effekterna. En av biverkningarna är minnesförlust, ett tillstånd som brukar gå över efter någon dag.” Världens främsta förespråkare för ECT, Harold Sackeim, fick för inte så länge sedan krypa till korset – påståendena om de ”små biverkningarna”, de lätta övergående minnesförlusterna, var helt enkelt inte sanna – ECT orsakade permanenta skador. Läs den svidande analysen från ett offer för ECT i följande artikel och berätta sedan gärna vad ni fick ut av att läsa den.

Harold Sackeim reverses position in upcoming study
The Cognitive Effects of Electroconvulsive Therapy in Community Settings

Hälsningar,
Janne Larsson
skribent


Se följande tidningsartiklar nyligen:

SVD: Elbehandling räddning för paret Dukakis
SVD: Behandlingsordlista

LÄS MER!

Läs andra artiklar jag har skrivit eller publicerat om detta ämne.
El-chocker

Välkommen att kommentera, rösta eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter

KONTAKTA MIG. Medlem i AMNESTY, KMR (Kommittén för mänskliga rättigheter) och RÖDA KORSET.

Solveig påtvingades 125 EL-CHOCKER år 2006!

Läs mer här!


2 svar på “Propaganda för EL-CHOCKER!”

 1. Mycket lågt och elakt är det att kylan återupprättat el-behandlingen. De är inte dummare än tåget som inte begriper vilka egentliga biverkningar det ger.

  Verkar nästan som skumt ont mjöl i görningen.

  Det där bör tas opp till högsta instans. Eller kanske dags för Josefson o company fixa en granskning av det dära. Uppdrag Granskning alltså.

  Mycket gott att ni tagit initiativet att söka stoppa idiotin.

  MVH- Tarmo

 2. Någon hade skrivit i annan lämk: ”Låt Sverige vara fantastiskt, inte satanistiskt!”

  Håller med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *