Hur sjuk är psykiatrin egentligen?


De psykiatriska lösningarna fungerar inte

Psykiatrin är helt fixerade av sina ”behandlingar” och ”lösningar” i form av hundratals diagnoser, psykofarmaka och elchocker (ECT) att de inte ser något annat.

Psykiatrin ser inte människan själv och hennes ibland djupa svårigheter och problem. De har inga syfte att verkligen gå till grunden med problemen och hitta långsiktiga lösningar.

Man kan konstatera att psykiatrins synsätt på människan är fel och att deras ”behandlingar” inte fungerar!

Människor som mår dåligt är värda en medmänsklig, human och kärleksfull vård som långsiktigt och i grunden hjälper dem att må bättre.

Det finns inga genvägar eller ”quick-fix” till ett bättre mående. Man kan inte elchocka bort eller psykdroga bort en sorg, skilsmässa, arbetslöshet, stor besvikelse eller misslyckande, undertryckande eller mobbing, dåligt självförtroende eller självkänsla, sociala problem, övervikt, dåliga fysiska tillstånd etc.

Ett dåligt mående visar att något är fel. Människor behöver stöttning och hjälp för att stärkas och kunna hantera sina problem och svårigheter. Då mår man bättre!

De behöver inte stämplas med att de är mentalt störda, proppas fulla med olika psykdroger och elchockas. Det kanske bedövar smärtan och ger tillfällig lindring men långsiktigt är det förödande!

Stort tack till alla som jobbar hårt för att få ut sanningen om elchocker (ECT). Många modiga anmäler och står upp för sanningen och sina skador från ECT.

Vi kommer att forsätta tills alla drabbade har fått skadestånd och upprättelse!

Stort tack till alla fina kämpar! :)

Se artikeln här i Norrbottens Kuriren – Fick felaktigt elchocker – nu anmäler vården sig själv

Många personer har blivit skadade av elchocksbehandlingar, ECT

Välkommen att kommentera eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter

Kontakta mig. Fyrabarns-pappa, medmänniska, medlem i Amnesty, KMR (Kommittén för Mänskliga Rättigheter) och Röda Korset.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *