Formlära, ordklasser – lättförståeligt!

Skrivet den 10 juni 2009

victor

Vi har lagt ner en massa arbete på att förklara formläran och ordklasserna på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Alla ordklasserna finns klart och tydligt definierade med massor av exempel.

Lär dig ordklasserna snabbt och lätt!

Arbetet om formlära – ordklasserna är nu uppdaterat. Se här!

Hej, ett stort tack för denna fantastiska sida med den svenska grammatiken! Jag är mycket intresserad av svenska språket, men känner att jag har tappat bort mycket genom åren och här får jag nu ett bra tillfälle att fräscha upp allt jag glömt! På ett trevligt pedagogiskt och lätt-tillgängligt sätt. Ett otroligt bra stöd också när jag hjälper barnbarnen med läxorna i svenska. Massor av rosor till dig!

Fler lovord här.

I denna serie arbete finns:

Grunderna i svenska språket
Formlära – Ordklasserna
Satslära – Satsdelarna

Hej Peter! Jag är lärare på en högstadieskola. Jag undrar om jag kan få använda mig av ditt fantastiska arbete gällande ”Grunderna i svenska språket.” Min tanke är inte att dela ut ditt arbete till eleverna, utan tanken är den att jag själv ska använda mig av exempel ur ditt verk, då jag har undervisning med enskilda eller ett fåtal elever. Hälsningar L.E.

Fler lovord här.


Välkommen att kommentera eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter

KONTAKTA MIG. Medlem i AMNESTY, KMR (Kommittén för mänskliga rättigheter) och RÖDA KORSET.

Läs denna artikel: Hur man kan må bättre!

Bookmark and Share

1 kommentar för 'Formlära, ordklasser – lättförståeligt!'

  1.  
    Jim Westergren
    11 juni, 2009 | 10:40
     

    Det känns mycket bra att vara delaktig i detta projektet!

Lämna gärna en kommentar som jag godkänner innan den publiceras.
Detta är min egen hemsida med mina tankar och åsikter - ingen debattsida.
Inga länkar godkänns i kommentarerna. Tänk på att ditt namn kan synas i sökmotorerna om du sätter ut det. Vill du berömma, debattera eller kritisera?


(krävs)

(krävs)

Information
Alla dina rad och styckebrytningar sätts dit automatiskt. Din e-postadress visas aldrig. Tänk gärna igenom det du skriver.

Använd knapparna nedan för att redigera din kommentar.


RSS flöde för kommentarerna i denna post | TrackBack URI

 

All nedtrappning av psykofarmaka skall ske i samråd med auktoriserad läkare.

Enligt vetenskapliga undersökningar har många deprimerade personer smärta (ibland är den förträngd) och rent kroppsliga problem. Som en första åtgärd rekommenderas alltid en fullständig kroppslig läkarundersökning med uppföljning och behandling. Välj en läkare som är inriktad på rent kroppsliga problem.

Folk blir skadade av elchocker, ECT! Skriv på protestlistan!