Den svenska grammatiken klargjord på ett enkelt sätt!

Skrivet den 10 juni 2010

Vi har lagt upp ett helt arbete om svensk grammatik på internet. Ambitionen har varit att förklara ordklasser, satsdelar, skiljetecken etc. på ett enkelt och förståeligt sätt.

Många har haft stor nytta av dessa sidor, vilket glädjer oss mycket!

Fick precis ett mail från en av dessa läsare:

”Hej, jag måste få uttrycka min tacksamhet över denna fantastiska sida. Jag skulle hjälpa min 15-åriga dotter inför ett grammatikprov och insåg snart hur bristfälliga mina kunskaper är. Lite sökande på nätet gjorde att jag hamnade på din sida. Där fann vi allt vi behövde. Dessutom lärde jag mig en hel del som för mig varit oklart ända sedan skoltiden.

Ditt material torde vara underlag för böcker att användas i skolan. Jag efterlyser material som är utformat på ett sådant vis att man ens orkar ta sig igenom det. Ännu bättre är om man dessutom begriper vad det är man sitter och läser om. Du har lyckats med denna uppgift!

Tack från djupet av mitt hjärta. Bär med dig vetskapen att du gjort stor skillnad för min dotter och mig genom att dela med dig av dina kunskaper på detta fantastiska sätt. / Camilla & Amanda.”

Se våra grammatiksidor här:


Välkommen att kommentera eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Peter

KONTAKTA MIG. Fyrabarns-pappa, medmänniska, medlem i AMNESTY, KMR (Kommittén för mänskliga rättigheter) och RÖDA KORSET.

Bookmark and Share

2 kommentarer för 'Den svenska grammatiken klargjord på ett enkelt sätt!'

 1.  
  ali azizi
  1 september, 2010 | 16:23
   

  Det var väldigt bra. Jag nyttat av den så mycket som helst.

 2.  
  soner
  19 maj, 2011 | 04:22
   

  hej varför jag kan inte skriva svenska jag har många gånger försket igen kan inte

  SVAR: Ok, läs gärna denna artikel: http://www.grundenisvenska.se/lara-sig-svenska.php Lycka till! Peter

Lämna gärna en kommentar som jag godkänner innan den publiceras.
Detta är min egen hemsida med mina tankar och åsikter - ingen debattsida.
Inga länkar godkänns i kommentarerna. Tänk på att ditt namn kan synas i sökmotorerna om du sätter ut det. Vill du berömma, debattera eller kritisera?


(krävs)

(krävs)

Information
Alla dina rad och styckebrytningar sätts dit automatiskt. Din e-postadress visas aldrig. Tänk gärna igenom det du skriver.

Använd knapparna nedan för att redigera din kommentar.


RSS flöde för kommentarerna i denna post | TrackBack URI

 

All nedtrappning av psykofarmaka skall ske i samråd med auktoriserad läkare.

Enligt vetenskapliga undersökningar har många deprimerade personer smärta (ibland är den förträngd) och rent kroppsliga problem. Som en första åtgärd rekommenderas alltid en fullständig kroppslig läkarundersökning med uppföljning och behandling. Välj en läkare som är inriktad på rent kroppsliga problem.

Folk blir skadade av elchocker, ECT! Skriv på protestlistan!