Jim Westergren – FÖRLOVAD!


32.jpg

En säker källa i Stockholm har bekräftat uppgifterna att Jim skulle vara förlovad med Neyda! Har han kärat ner sig fullständigt?
När gifter de sig?

Vad säger Charlie?

Läs vad Jim själv säger!

Hej mina vänner!

Vill bara meddela att allt är bra med mig!

Som ni kanske redan vet har jag skaffat en underbar flickvän och bor just nu med henne i Stockholm. Hon bodde med mig ett tag i Malmö och nu är vi åter tillbaka i Stockholm. Jag delar lägenhet med henne och en del andra från Sydamerika. Det är spännande, jag lär mig spanska, har trevligt socialt umgänge och jag kan jobba med mitt företag härifrån.

Se bifogad bild.

Ha det bra!

Hälsningar,
Jim Westergren

12.jpg

42.jpg


2 svar på “Jim Westergren – FÖRLOVAD!”

  1. Haha, vi förlover oss officiellt den första mars – inte nu. Men det känns fantastiskt bra och rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *