Peter U Larsson – Fiskolja (Omega 3) till barn med svårigheter

Skrivet den 19 januari 2008

Äntligen uppmärksammas alternativa metoder till barn som har svårigheter och problem!

Se Dagens Nyheter för några dagar sedan.

Kosttillskott i form av sex fiskoljekapslar med en hög halt av omega-3-fettsyran EPA ger en bra hjälp till barn som har svårigheter! Oerhört positivt att alternativa metoder till de olika psykdroger som finns lyfts fram.

Det positiva med fiskoljan är att den är ej beroendeframkallande och saknar alla de biverkningar som psykdrogerna har.

Det finns mer information och lösningar för barn som har svårigheter och problem – jag har samlat en hel del här.

Frågor? Problem? Kontakta gärna mig direkt!

NACKDELEN med fiskoljan är att den är relativt billig, är ej beroendeframkallande, har inga biverkningar, gör inte läkemedelsindustrin ofantligt rik och tar makten ur händerna från psykiatriker, psykologer och läkare. (Jag kan inte låta bli att vara lite sarkastisk.)

Använd enkla förnuftiga metoder till att effektivt hjälpa dina barn.
Fiskolja är definitivt en sådan!

Lycka till,
Peter

Bookmark and Share

2 kommentarer för 'Peter U Larsson – Fiskolja (Omega 3) till barn med svårigheter'

 1.  
  Palle
  22 januari, 2008 | 12:31
   

  All den forskning som ligger bakom rönen om Omega3:s och GLA:s positiva effekt på adhd-diagnosticerade har ju utförts av just läkare/neuropsykiatriker. T ex Tore Duvner, som gjorde den första studien i Sverige för många år sedan och rekommenderade skrev ut fiskolja i första hand – och givetvis även tradtionella mediciner där det var befogat.

 2.  
  Stanislaw
  19 september, 2011 | 18:30
   

  Hej1
  Jag är förälder till en flicka på 8 år som Barn och Ungoms Psykiatrin nu stämplar som ett ADHD barn! Visst har vi problem med barnets humör och så men vi tar ett exempel på vad jag stöter på som pappa…”Barnet kan inte sitta still och koncentrera sig längre stund på det som inte är intressant” i min värld är det en mycket normal och sund reaktion , nästan så att det vore något fel om man inte är selektiv? Mera så kommer jag att tänka på utvärderingens gång på BUP man nämner där inte ens alternativ medicin ! Kan det rent vara så att föräldrar idag jobbar så hårt att man inte orkar ta jobbet med uppfostran på allvar? Ibland känns det som att den enkla vägen utan ansvar, är allt som erbjuds. Jag känner mig själv skyldig!
  Men har reflekterat mera nu när jag sitter i den situationen själv! Jag känner att man blir erbjuden sitt barn en amfetamintablett som har en riktigt bra verkan och innan man läst på tycker man _ härligt att det var så enkelt att fixa lillans problem eller hjärnskada som tydligen bara dykt upp helt plötsligt om man ska tro allt som skrivs. När man börjar ifrågasätta olika metoder läser man en del olika arbeten kring ämnet! Jag har förstått att det finns ett problem och vill gärna hitta den bästa vägen för min dotter i attmå bättre! Tack för att du skriver och jobbar med detta ämne!

Lämna gärna en kommentar som jag godkänner innan den publiceras.
Detta är min egen hemsida med mina tankar och åsikter - ingen debattsida.
Inga länkar godkänns i kommentarerna. Tänk på att ditt namn kan synas i sökmotorerna om du sätter ut det. Vill du berömma, debattera eller kritisera?


(krävs)

(krävs)

Information
Alla dina rad och styckebrytningar sätts dit automatiskt. Din e-postadress visas aldrig. Tänk gärna igenom det du skriver.

Använd knapparna nedan för att redigera din kommentar.


RSS flöde för kommentarerna i denna post | TrackBack URI

 

All nedtrappning av psykofarmaka skall ske i samråd med auktoriserad läkare.

Enligt vetenskapliga undersökningar har många deprimerade personer smärta (ibland är den förträngd) och rent kroppsliga problem. Som en första åtgärd rekommenderas alltid en fullständig kroppslig läkarundersökning med uppföljning och behandling. Välj en läkare som är inriktad på rent kroppsliga problem.

Folk blir skadade av elchocker, ECT! Skriv på protestlistan!