Malins Historia

Skrivet den 6 november 2011

En tankeväckande och bra berättelse från en läsare.

Har du någon gång känt dig så ensam att du gör allt för att få uppmärksamhet? Hitta på massa lögner för att bli mer intressant och förlora dig själv, skulle du göra det? Mitt svart på denna fråga är nej, jag har redan gjort det och det är inte värt det, men om jag skulle kunna gå tillbaka i tiden och ändra på det, skulle jag då göra det? Svaret på den frågan är också nej. Jag vill inte förändra den jag är för dem dåliga handlingarna man gör formar en lika mycket som de goda handlingarna. Alla har vi något vi ångrar och önskar att vi kunde göra om för då skulle vi göra rätt, men ibland får man bara en chans och då gjorde man som man gjorde och man kan inte ändra det förflutna. Det bästa man kan göra att dra lärdom av det man gjorde och gå vidare, vem kan leva i sitt förflutna? Vi måste se framåt för att kunna komma någonstans i våra liv.

Mitt namn är Malin och detta är min historia om hur jag sökte efter uppmärksamhet. Jag växte upp tillsammans med mina två äldre bröder i Tenhult utanför Jönköping. När jag var liten blev jag inte accepterad av mina bröder, för åldersskillnaden mellan oss och det faktum att jag var en tjej. Det var då jag började känna mig otillräcklig, de var ju mina bröder, de skulle ju gilla mig. Jag såg upp till dem och ville gärna göra vad dem gjorde, så när jag gick i trean började jag spela handboll precis som min bror. Jag kände mig ofta väldigt ensam och tack vare handbollen så hade jag mina lagkamrater som jag träffade varje vecka, annars kunde det gå länge innan jag faktiskt pratade med någon av egen vilja. Jag hade inte så mycket att säga och jag var blyg. Det var också en fråga som ekade i mitt huvud ”Är jag intressant nog?”. För det kändes inte som att jag passade in någonstans riktigt, jag visste inte hur jag skulle hur eller vem jag skulle vara. Det var då jag träffade en kille som skakade om min värld.

Läs fortsättningen på historien här.

Välkommen att kommentera eller kontakta mig!
Med vänlig hälsning,
PeterKONTAKTA MIG. Fyrabarns-pappa, medmänniska, medlem i AMNESTY, KMR (Kommittén för mänskliga rättigheter) och RÖDA KORSET.

Bookmark and Share

1 kommentar för 'Malins Historia'

  1.  
    lanah
    14 februari, 2012 | 22:36
     

    hejsan.. jag vill kompisar ,jag vill prata ,

Lämna gärna en kommentar som jag godkänner innan den publiceras.
Detta är min egen hemsida med mina tankar och åsikter - ingen debattsida.
Inga länkar godkänns i kommentarerna. Tänk på att ditt namn kan synas i sökmotorerna om du sätter ut det. Vill du berömma, debattera eller kritisera?


(krävs)

(krävs)

Information
Alla dina rad och styckebrytningar sätts dit automatiskt. Din e-postadress visas aldrig. Tänk gärna igenom det du skriver.

Använd knapparna nedan för att redigera din kommentar.


RSS flöde för kommentarerna i denna post | TrackBack URI

 

All nedtrappning av psykofarmaka skall ske i samråd med auktoriserad läkare.

Enligt vetenskapliga undersökningar har många deprimerade personer smärta (ibland är den förträngd) och rent kroppsliga problem. Som en första åtgärd rekommenderas alltid en fullständig kroppslig läkarundersökning med uppföljning och behandling. Välj en läkare som är inriktad på rent kroppsliga problem.

Folk blir skadade av elchocker, ECT! Skriv på protestlistan!