Jim Westergren – FÖRLOVAD!

Skrivet den 23 februari 2008

32.jpg

En säker källa i Stockholm har bekräftat uppgifterna att Jim skulle vara förlovad med Neyda! Har han kärat ner sig fullständigt?
När gifter de sig?

Vad säger Charlie?

Läs vad Jim själv säger!

Hej mina vänner!

Vill bara meddela att allt är bra med mig!

Som ni kanske redan vet har jag skaffat en underbar flickvän och bor just nu med henne i Stockholm. Hon bodde med mig ett tag i Malmö och nu är vi åter tillbaka i Stockholm. Jag delar lägenhet med henne och en del andra från Sydamerika. Det är spännande, jag lär mig spanska, har trevligt socialt umgänge och jag kan jobba med mitt företag härifrån.

Se bifogad bild.

Ha det bra!

Hälsningar,
Jim Westergren

12.jpg

42.jpg

Bookmark and Share

2 kommentarer för 'Jim Westergren – FÖRLOVAD!'

 1.  
  Jim Westergren
  24 februari, 2008 | 13:30
   

  Haha, vi förlover oss officiellt den första mars – inte nu. Men det känns fantastiskt bra och rätt.

 2.  
  Fiddan och Henke
  28 februari, 2008 | 20:05
   

  ooooo skit! det här kommer att firas rejält!

Lämna gärna en kommentar som jag godkänner innan den publiceras.
Detta är min egen hemsida med mina tankar och åsikter - ingen debattsida.
Inga länkar godkänns i kommentarerna. Tänk på att ditt namn kan synas i sökmotorerna om du sätter ut det. Vill du berömma, debattera eller kritisera?


(krävs)

(krävs)

Information
Alla dina rad och styckebrytningar sätts dit automatiskt. Din e-postadress visas aldrig. Tänk gärna igenom det du skriver.

Använd knapparna nedan för att redigera din kommentar.


RSS flöde för kommentarerna i denna post | TrackBack URI

 

All nedtrappning av psykofarmaka skall ske i samråd med auktoriserad läkare.

Enligt vetenskapliga undersökningar har många deprimerade personer smärta (ibland är den förträngd) och rent kroppsliga problem. Som en första åtgärd rekommenderas alltid en fullständig kroppslig läkarundersökning med uppföljning och behandling. Välj en läkare som är inriktad på rent kroppsliga problem.

Folk blir skadade av elchocker, ECT! Skriv på protestlistan!