Flickan i Glasflaskan av Nina Lisberger – Broström

Skrivet den 13 augusti 2011

En av mina läsare har skrivit och publicerat en bok: Flickan i Glasflaskan. Mycket bra gjort! Nina beskriver själv boken så här:

”Mår Du dåligt? Har Du tappat hoppet? Eller är Du utbränd? Vad Du än gör så även om läkarna dömer ut Dig tappa inte hoppet för det finns…

Det finns alltid något som Du kan göra för att förändra och förbättra ditt liv … Allt kommer inifrån… Det är där Du har all den kraft och styrka som Du behöver för att ta Dig vidare…

Vill Du? Hela Din kropp och själ men börja på rätt ställe dvs INIFRÅN… Inifrån och ut är det sätt som alltid GER…

Flickan i glasflaskan handlar om en kvinna som satt i flaskan med korken på. Men som lyckades öppna den inifrån !!! I boken finns det s.k känsloblad där Du kan skriva av Dig under tiden Du läser. Nyttigt att skriva av sig känslor. Och denna bok är till för att Du ska KÄNNA inte så mycket TÄNKA.”

Beställ boken Flickan i Glasflaskan här.

Läs mer om Nina Lisberger – Broström här.


Välkommen att kommentera eller kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
PeterKONTAKTA MIG. Fyrabarns-pappa, medmänniska, medlem i AMNESTY, KMR (Kommittén för mänskliga rättigheter) och RÖDA KORSET.

Bookmark and Share

Inga kommentarer har ännu lämnats för denna post

Lämna gärna en kommentar som jag godkänner innan den publiceras.
Detta är min egen hemsida med mina tankar och åsikter - ingen debattsida.
Inga länkar godkänns i kommentarerna. Tänk på att ditt namn kan synas i sökmotorerna om du sätter ut det. Vill du berömma, debattera eller kritisera?


(krävs)

(krävs)

Information
Alla dina rad och styckebrytningar sätts dit automatiskt. Din e-postadress visas aldrig. Tänk gärna igenom det du skriver.

Använd knapparna nedan för att redigera din kommentar.


RSS flöde för kommentarerna i denna post | TrackBack URI

 

All nedtrappning av psykofarmaka skall ske i samråd med auktoriserad läkare.

Enligt vetenskapliga undersökningar har många deprimerade personer smärta (ibland är den förträngd) och rent kroppsliga problem. Som en första åtgärd rekommenderas alltid en fullständig kroppslig läkarundersökning med uppföljning och behandling. Välj en läkare som är inriktad på rent kroppsliga problem.

Folk blir skadade av elchocker, ECT! Skriv på protestlistan!