SMS-lån

Skrivet den 18 februari 2008

35864064_7c093d8f10.jpg
Foto thms.nl

Det verkar inte så förnuftigt med dessa SMS-lån som många människor tar. Räntan är hög och många kan tydligen inte betala tillbaka sina lån utan hamnar hos kronofogden.

Andra tar nya SMS-lån för att betala tillbaka lån de tagit tidigare.

Räntan är så hög att det liknar ocker!

Det innebär att många ungdomar kommer att få betalningsanmärkning och en dålig start på sitt ekonomiska liv. Något som de kan få dras med länge, länge. Vem tjänar på det?

Har inte dessa företag som tillhandahåller SMS-lån något ansvar? Har de inget ansvar för de människor som de lånar ut till? Eller här gäller det att tjäna pengar till vilket pris som helst?

Jag önskar att politiker och myndigheter ingriper snarast möjligt och sätter upp bestämmelser för hur dessa lån skall skötas så att inte fler människor råkar illa ut!

Vad gör finansinspektionen?

Hälsn,
Peter

Bookmark and Share

1 kommentar för 'SMS-lån'

  1.  
    nouri ben rabeh
    16 maj, 2008 | 16:30
     

    behöver låna pengar

Lämna gärna en kommentar som jag godkänner innan den publiceras.
Detta är min egen hemsida med mina tankar och åsikter - ingen debattsida.
Inga länkar godkänns i kommentarerna. Tänk på att ditt namn kan synas i sökmotorerna om du sätter ut det. Vill du berömma, debattera eller kritisera?


(krävs)

(krävs)

Information
Alla dina rad och styckebrytningar sätts dit automatiskt. Din e-postadress visas aldrig. Tänk gärna igenom det du skriver.

Använd knapparna nedan för att redigera din kommentar.


RSS flöde för kommentarerna i denna post | TrackBack URI

 

All nedtrappning av psykofarmaka skall ske i samråd med auktoriserad läkare.

Enligt vetenskapliga undersökningar har många deprimerade personer smärta (ibland är den förträngd) och rent kroppsliga problem. Som en första åtgärd rekommenderas alltid en fullständig kroppslig läkarundersökning med uppföljning och behandling. Välj en läkare som är inriktad på rent kroppsliga problem.

Folk blir skadade av elchocker, ECT! Skriv på protestlistan!